Винъс Уилямс завинаги ще остане в историята на тениса. Тя

...
Винъс Уилямс завинаги ще остане в историята на тениса. Тя
Коментари Харесай

Винъс Уилямс: Сбъднах мечтите си

Винъс Уилямс вечно ще остане в историята на тениса. Тя умерено може да бъде наричана една от огромните митове на този спорт, като на 41, американката към момента не е поставила завършек на впечатляващата си кариера.

Бившата международна номер 1 и 7-кратна шампионка от „ Големия шлем “ съобщи, че е щастлива и изцяло задоволена от професионалния си път. Тенисистката показа още, че спортът я е научил на доста и не пропусна да благодари на своето семейство за поддръжката в най-тежките моменти.

„ Постигнах доста, само че в никакъв случай не бях сама. Всичко, което дадох на тениса, всичко, което вложих си струваше. Упоритата работа и усърдния труд постоянно се отплащат. Имам хиляди аргументи да бъда щастлива, само че не се веселя единствено за себе си, тъй като Серина направи даже повече от мен. Много хора си мислят, че е тежко да се изправиш против сестра си на корта, само че това въобще не е по този начин. Двете сме се срещали толкоз пъти в едни от най-големите мачове и сме се забавлявали същински. Безценно е да се изправиш против сестра си, тъй като просто знаеш, че след края на мача една от вас ще е шампионка и ще завоюва купата. Със Серина сме играли толкоз доста финали една против друга и в никакъв случай няма да забравим тези моменти. Ние сме мощни персони, с помощта на нашите родители. Ако не бяха мама и баща непрекъснато да ни предизвикват и да ни поддържат, може би нямаше да стигнем толкоз надалеч. Тенисът се оказа нашия живот и единственото, което усещам е благополучие и признателност от постигнатото и всичко, което съм претърпяла на корта “, приключи Винъс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР