Винъс Уилямс победи по-малката си сестра Серина с 6:3, 6:4

...
Винъс Уилямс победи по-малката си сестра Серина с 6:3, 6:4
Коментари Харесай

Серина: Имам да измина още дълъг път и да свърша много работа

Винъс Уилямс победи по-малката си сестра Серина с 6:3, 6:4 в третия кръг на мощния шампионат по тенис в Индиън Уелс (САЩ). Двете американки се срещнаха в толкоз ранен етап на конкуренция от календара на WТА за първи път от 1998 година, когато играха една против друга във втория кръг на Откритото състезание на Австралия.

Винъс беше изгубиха осем от последните девет мача посред им, само че този път събитията бяха разнообразни, защото Серина отсъства от корта повече от година поради бременност и раждане на щерка си Алексис Олимпия през септември.

В същото време 37-годишната Винъс направи добър сезон през 2017 година и се утвърди в топ 10, като сега заема осмото място в международната класация.

Last night's loss to Venus was Serena Williams’ 12th career loss against her sister, five more than she has against any other opponent.

You can find a recap of the Indian Wells action on #KweseESPN: https://t.co/6XCp5PjYwI pic.twitter.com/udCZExmKux
— Kwesé ESPN (@kwesesports) March 13, 2018
" Въпреки всичко, равнището на Серина е доста високо и беше извънредно мъчно да приключа мача. Това, че съм играла повече срещи несъмнено оказа помощ. Въпреки че през тази година не съм играла чак толкоз, мачовете от предишния сезон натежаха ", разяснява Винъс, която в идващия кръг ще играе против латвийката Анастасия Севастова.

" Не бях играла повече от година, само че това не прави загубата по-малко разочароваща. Искаше ми се да играя по-добре, само че не се получи. Желанието е едно, само че действителността е напълно друго. Имам да измина още дълъг път и да свърша доста работа, с цел да си върна формата, само че съм окуражена ", разяснява двукратната шампионка Серина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР