Винъс Уилямс отпадна в първия кръг от турнира по тенис

...
Винъс Уилямс отпадна в първия кръг от турнира по тенис
Коментари Харесай

Винъс Уилямс отпадна от турнира в Монтерей

Винъс Уилямс отпадна в първия кръг от шампионата по тенис на твърда настилка в Монтерей (Мексико) с награден фонд 275 хиляди $. Петкратната шампионка от " Уимбълдън " загуби с 6:4, 3:6, 2:6 от Ана-Каролина Шмиедлова. 39-годишната американка, която е някогашна номер едно в международната класация, се надява да завоюва мачове в четири разнообразни десетилетия, сходно на своята по-малка сестра Серина Уилямс.

Словачката, която се завърна на корта след шестмесечно лекуване на травма, изоставаше с един сет, само че съумя да направи поврат след близо два часа и половина на корта. Заемащата 199-то място в класацията на WТА Шмиедлова проби три пъти Уилямс в третата част, с цел да оформи обрата в мача.

Във втория кръг словашката тенисистка ще се изправи против деветата сложена Мари Бузкова. Чехкинята се наложи в две елементи с 6:4, 6:2 против Кристина Кучова (Словакия). Номер пет в главната скица Слоун Стивънс от Съединени американски щати също се класира за втория кръг на шампионата след победа с 6:4, 5:7, 6:1 против своята сънародничка Ема Наваро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР