Винъс Уилямс отхвърли възможността да прекрати кариерата си и дори

...
Винъс Уилямс отхвърли възможността да прекрати кариерата си и дори
Коментари Харесай

Винъс Уилямс иска да играе в Токио

Винъс Уилямс отхвърли опцията да приключи кариерата си и даже съобщи, че чака с неспокойствие Олимпийските игри през 2020-а в Токио. 37-годишната тенисистка направи мощен сезон в отсъствието на нейната сестра Серина и се изкачи не пето място в ранглистата за дами, откакто загуби финалите в Мелбърн, Уимбълдън и шампионата на УТА.

Уилямс е притежател на седем трофея от Големия шлем и има пет олимпиади зад тила си, първата от които през 2000-та година. Тя има три златни медала на двойки със Серина и един на сингъл.

"Нямам желание да спирам скоро. Токио 2020 към този момент е на хоризонта и това наподобява нереално. Ще опитам да се задържа на корта и за тази олимпиада ", съобщи тя в изявление за списание Entrepreneur.

Сезон 2017 беляза завръщането на легендите. 35-годишната Серина Уилямс завоюва откритото състезание на Австралия и се отдръпна заради бременност, 31-годишният испанец Рафаел Надал подвигна шест трофея и оглави ранглистата за мъже, а 35-годишният щвейцарец Роджър Федерер приключи със седем трофеи и второ място в класацията на АТП. Двамата разделиха и трофеите от Големия шлем.

Сестрите Уилямс ще играят и през идващия сезон, откакто Серина се завърне от майчинство./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР