Винаги във всяко мое изказване съм казвал, че по никакъв

...
Винаги във всяко мое изказване съм казвал, че по никакъв
Коментари Харесай

Бойко Борисов Се Доказа Като Истински Мъж! Ето Защо Изрита Македонския Президент! Видео!

" Винаги във всяко мое изявление съм казвал, че по никакъв метод не се месим в тяхните работи. Помните, когато беше председателството на Европейския съвет за Западните балкани в София - събитието, което най-вече се чакаше беше срещата на министър председателите Ципрас и Заев. Винаги сме ги подкрепяли във всичко, освен това, опозиционните партии и в Гърция и Македония са моите най-хубави другари те са десни партии. " Ние се натикахме през днешния ден в скандал, който не е наш.

Спорът сред Гърция и Македония той си е техен, да си го решат. ", съобщи министър председателят. " Ако не се придвижи въпросът с Македония, аз въобще ставам цялостен черноглед за развиването на Балканите, съобщи още Борисов. Щеше да е изменничество, в случай че след през вчерашния ден, след срещата на Зоран Заев и Георге Иванов, нямаше да е почтено да го посрещам с почести и фанфари, добави Борисов. Припомняме, че през вчерашния ден се стигна до напрежение сред президента и премиера на Македония.

Срещата на премиера Зоран Заев и министъра на външните работи Никола Димитров с президента на Македония Георгe Иванов, на който двамата трябваше да го осведомят за пробива в договарянията с Гърция за името на страната, продължи едвам 120 секунди. След това водачът на кабинета в Скопие и ръководителят на македонската дипломация са били изгонени от резиденцията на президента. Македонският президент е през днешния ден на посещаване у нас. Той се срещна с българския си сътрудник Румен Радев. Премиерът Бойко Борисов обаче анулира срещата си с него. " Не желаеме да се намесваме във вътрешните работи на нашата прилежаща страна. Нашата позиция е кардинална и е ясна, както и на цялата интернационална общественост. Ясна е и позицията на президента на Р Македония. Българското държавно управление не вижда смисъл да бъде употребявано във вътрешнополитическите диспути в Скопие, обясниха от пресслужбата на премиера.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР