Винаги сте се чудили какъв точно трябва да бъде идеалният

...
Винаги сте се чудили какъв точно трябва да бъде идеалният
Коментари Харесай

Бърз психологически тест показва каква е идеалната ви...

Винаги сте се чудили какъв тъкмо би трябвало да бъде идеалният за вас сътрудник. Чест пъти, когато сте си задавали този въпрос сте изреждали голям брой качества, които се надявате да има, само че уви, всички сме наясно, че идеални хора нямa, написа jenata.blitz.bg.

Оказва се, че подсъзнанието ви може обаче да подскаже какъв тъкмо мъж търсите до себе си и от каква половинка се нуждаете. За задачата ще би трябвало да отделите не повече от минутка.

На фотографията има няколко изображения на Лъв, зад които обаче се крие обликът на идеалният за вас сътрудник. Изберете един от тях и разберете кой е най-подходящият мъж за вас.



1. Красив лъв

Имате потребност от ярки и мощни страсти. Нуждаете се от подобен сателит в живота невероятен и удивителен.За вас приоритет е индивидът в живота ви да ви е забавен и да ви изненадва, даже и шокира през всеки минал ден с нещо. Обичате динамичността в връзките и пътуванията.

2. Сериозен и умен лъв

Тестът демонстрира, че вие се нуждаете от остроумен, образован и даже умен мъж. Имате потребност от човек,който е спокоен и рационален житейски сътрудник. Вашата половинка би трябвало да прогресира, а вие да се движите напред дружно с него.

Той би трябвало да ви поддържа и да ви предизвиква да гоните задачите си. Двамата ще гледате метафизичен на живота, любознателни и учени.

3. Крилат лъв

Имате потребност от човек, който ви вдъхва сигурност и надеждност. Той би трябвало да стои крепко на земята. Мъжът до вас би трябвало да знае тъкмо какво желае и към този момент да е почнал да гради.

За вас е значимо мъжът да е упорит ида се стреми да доближи даже слънцето. Вие от своя страна желаете да сте негова муза и ентусиазъм.

4. Лъвът цар

Искате да свържете живота си с човек, който има статус и направил огромно благосъстояние. Той е убеден в себе си и гледа самоуверено бъдещето. Трябва да е водач и да не се опасява да работи с обсег. Това ви работи като афродизиак.

5. Лъв бранител

Това е вашият съвършен мъж – настойник. Той ще би трябвало да ви пази и да е подготвен да поеме всеки удар вместо вас. Искате да виждате в индивида до себе си една каменна стена, подготвена да улови и патрон единствено и единствено да не страдате вие.

6. Семеен лъв

Грижата за фамилията е измежду главните полезности съгласно вас. Идеалният вид мъж би трябвало да бъде примерен сътрудник, татко и брачен партньор. Да е подготвен да се откаже от всичко в името на фамилията и богатството му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР