Винаги сме смятали, че Хелена Бонъм Картър трябва е една

...
Винаги сме смятали, че Хелена Бонъм Картър трябва е една
Коментари Харесай

Колко щастлива е Хелена Бонъм Картър

Винаги сме считали, че Хелена Бонъм Картър би трябвало е една щастлива жена. Сега тя самата удостоверява това наше съмнение в скорошно изявление за Daily Mail. Причината: връзката ѝ с двадесет години по-младия от нея психоаналитик Рай Даг Холмби.

Двамата са дружно от 2018 година насам и наподобяват като идеалната двойка. От предходната година даже споделят общ дом, в който отглеждат дружно зайци. Но все пак напълно не възнамеряват публично да скрепяват връзката си. Дори освен това - въобще нямат желание да подписват брак.

Явно Хелена не си пада изключително по брачния съюз, като акцентира, че в никакъв случай не е бързала да се обвърже. Като доказателство за това показва дългогодишната си връзка с режисьора Тим Бъртън, с който живееха на фамилни начала. Тя и Тим бяха дружно от 2001 до 2014 година, и имат две деца - наследник Били (18 г.) и щерка Нел (14г.).
 Снимка 566485
 

Въпреки че Хелена не приказва доста за връзката си с Рай, тя открехна леко завесата, като сподели: " Той е вълшебник и това е всичко, което ще споделя. Срещнах го на женитба. Предвид че сватбите са събития, които и двамата не посещаваме, това беше една в действителност щастлива и невероятна случайност. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР