Винаги сме се вълнували от извънземните и дали те съществуват.

...
Винаги сме се вълнували от извънземните и дали те съществуват.
Коментари Харесай

НАСА ПОТВЪРДИХА :“ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СЪЩЕСТВУВАТ”

Винаги сме се вълнували от извънземните и дали те съществуват. Както знаете неотдавна стартира планът Blue Beam, който има за цел да сътвори изкуствена извънземна инвазия и да изплаши човечеството. 

Учена от НАСА удостовери, че тя има вяра безусловно в съществуването на извънземните. Д-р Мишел Танер счита, че ще се откри живот отвън нашата планета. 

На Марс виждаме химия, която на Земята, в случай че беше тук, бихме споделили, че се дължи на живота.Но въпросът е какъв брой добре разбираме Марс и дали не се заблуждаваме от нещо? “ - показа доктор Танер 

Като това напълно не значи, че другите планети би трябвало да бъдат изключени. Потенциална е и Венера, единствено че тя има толкоз интензивна атмосфера, с която е обгърната, че всеки уред, който е бил спуснат, е бил сплескан. 

„ Виждаме вероятни признаци на живот в атмосферата на Венера и евентуално под леда в ледените луни на Юпитер и Сатурн. Просто би трябвало да получим тази 100-процентова сигурност, с цел да кажем, че сме го разкрили, а това към момента не разполагаме. “ - показа доктор Танер. 

Тази година беше открито, че ледената луна на Сатурн съдържа всичките 6 детайла, които са нужни за живот, само че там не бяха дефинитивно открити признаци на живот. 

" Eтo тoвa e пpoблeмът, чaĸaмe, дoĸaтo нямa нищo дpyгo, ĸoeтo би мoглo дa бъдe, зaщoтo пpeдcтaвятe ли cи ĸaĸви нeпpиятнocти мoжeм дa cи нaвлeчeм. Bce oщe нямaмe aбcoлютнo дoĸaзaтeлcтвo. Mиcля ли, чe тaм имa живoт? Aбcoлютнo. "

Инфо: www.kaldata.com

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР