Винаги сме се смяли на оправданията в училище, че кучето

...
Винаги сме се смяли на оправданията в училище, че кучето
Коментари Харесай

Когато кучето на майка ти изяде вибратора

Винаги сме се смяли на оправданията в учебно заведение, че кучето е изяло тетрадката, в която е било написано домашното на даден съученик. Просто наподобява някак изкарано като от филм.
 Скутър - най-грозното куче в света
Кое е най-грозното куче в света

Дори има премия за това

Е, несъмнено, има и напълно същински такива случаи, тъй като кучетата от време на време обичат да дъвчат неща, които не би трябвало. В случая на Кеша не става дума за тетрадка с домашно, а за вибратор.

Изпълнителката на " TiK ToK " употребява профила си в Twitter, с цел да осведоми почитателите си за една неприятна, само че в това време комична преживелица.

Woke up this morning and saw my mom's dog chewed my $250 vibrator to pieces I'm livid
— kesha
Кеша написа, че една заран се е събудила и е видяла по какъв начин кучето на майка ѝ дъвче не някой кокал или специфична играчка, а на изпълнителката. За да вкара малко повече подтекст в това какъв брой неприятна ѝ е било да види, че вибраторът ѝ е унищожен и нахапан, тя разяснява, че е коствал 250 $.
 Когато Кеша е била на косъм от гибелта поради заледяване на яйцеклетки
Когато Кеша е била на косъм от гибелта

Пореден стряскащ миг за изпълнителката

Според Metro.co.uk., някои от почитателите ѝ в обществената мрежа са се пошегували, че от вибратора към момента може да има изгода, тъй като Кеша може да го продаде в Ebay.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР