Винаги сме се опитвали да избягваме темите, в които участват

...
Винаги сме се опитвали да избягваме темите, в които участват
Коментари Харесай

Жените от тези 6 професии ще ви възбудят до червено

Винаги сме се опитвали да заобикаляме тематиките, в които вземат участие дами, тъй като срещаме гнева на колежките, само че имаме ли необикновен избор? Вярваме, че нежният пол е най-голямото прелъщение и грях, в случай че искаш, който постоянно се пробва да ни победи.

Знаем, че прекарваш голяма част от времето си на работа, което стимулира търсенето на най-красивите и сексапилни дами в работно време. Кои са те и какво би трябвало да работиш, с цел да ги откриеш? Можеш да схванеш в идващите редове, тъй като това е класацията за най-красивата работеща жена. Изследването е на английските учени (тези неприятни хора), а фотосите са бонус от нас!

1. Учителката
Всеки юноша си спомня учителката, която го е гърчила с следващото грубо класно. Оказва се, че учителките към момента са шлагер, който не може да бъде сменен, а и с появяването на Brazzers, тази специалност става все по-красива, откакто имаме задоволително фрагменти, които се потят в компетентност „ Българска фиология “.

Разбираме за какво образованието не е толкоз сполучливо – даскалиците са отговорни. Едва ли можеш да се съсредоточиш, когато долната глава е дейна. Знаем, че мъчно ще си спомниш класна стая, в която да е преподавало копието на Лиса Ан и компания, само че ние ще върнем спомените от „ скъсаните на изпит “.

Учителките имат това, което възбужда всеки мъж: строга визия, очила, прилична фигура и публично облекло. Те злоупотребяват с властта си, само че ти нямаш нищо срещу да си поиграят с твоята показалка.

2. Фитнес инструкторките и дамите занимаващи се със спорт
В тази рубрика изключваме женския тим по сумо и мятане на гюле, само че за останалите гласуваме с две ръце. Спортистките са абонирани за азбучник от мъжки членове, откакто сме една от водещите страни по затлъстяване. Сега разбираме за какво стоим в храстите към стадиона на НСА и се вършим на студенти от Лесотехническия университет.

Признаваме, че там е съсредоточен извънреден женски актив и доминират късите панталони (когато е топло), както и клиновете. Спортът работи извънредно разкрасяващо и затова се захласваме по изваяните женски тела, били те и потни.

3. Манекенка
Трябва да си кьорав, с цел да си ги пропуснал. Мъжкият свят постоянно застава пред телевизионния правоприемник, когато на екрана стартират да крачат най-красивите крайници, за които си мечтаеш. Не ядем домати с колците, знаем за всички компютърни намеси, само че това не пречи да се радваме на ходещите прелести. И най-хубавото е, че в петък вечер можеш да видиш цялостен аматьорски подиум по родните улици – нашите дами са красиви!

4. Секретарка
Подобно на учителките, секретарките са способни да подвигат работното КПД. Подозираме, че си оказал особена чест на тази дама от офисния колектив, посветил си й няколко гряха и към този момент пиеш гинко билоба в резултат на неприятното оросяване на мозъка. Работното място би трябвало да се разкрасява, а ние сме подготвени да жертваме времето си за осъществяване на верния кастинг, тъй като всеки бизнес е огромен, колкото са огромни гърдите на секретарката!

5. Лекар/сестра
Предполагаме, че са на тази позиция, откакто всяка година даряваме задоволително фрагменти на германците. Знаем онази специфична политика, в която здравното лице няма пол, когато преглежда пациента, само че постоянно се сещаме за военната комисия и обстоятелството, че всички лекари бяха от женски пол! Те носят бяло, красива си и имат позволение да пипат на всички места в името на здравето, по какъв начин да не ги обичаш?

6. Професионална танцьорка
Може да бъде на стълб, латино танци и всички останали разновидности. Танците постоянно са имали удобно деяние върху човешкото тяло, затова няма нищо неприятно, в случай че се озовеш в зала с към 30-40 дами, които са решили да танцуват. Вертикалното изложение на хоризонталните планове е един от най-популярните способи в природата. Някои папагали танцуват по 4 часа на женската, с цел да продължат рода.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР