Винаги сме се чудели защо извънземните са представяни почти винаги

...
Винаги сме се чудели защо извънземните са представяни почти винаги
Коментари Харесай

Ето как всъщност изглеждат извънземните

Винаги сме се чудели за какво извънземните са представяни съвсем постоянно по един и същи метод - като хуманоидни същества с нереално големи учи, кльощави крака и стъписано изражение. Едно действително видео може да ни даде отговор на този въпрос. Ето го.

I’m now positive that people who claim to have seen aliens have actually just seen baby owls. pic.twitter.com/CAr65NG9qR
— Daniel Holland (@DannyDutch) 14 November 2019
Да - това са бебета бухали. Както е написал Даниел Холън, споделил клипчето в профила си в Twitter, " Вече съм безапелационен, че хората, които настояват, че са видели НЛО, в действителност са видели бебета бухали ".

Оказва се, че обратно на общоприетото разбиране за бебенцата-животни, тези на бухалите изобщо не са сладички и пухкави, а много шокиращи. Те, несъмнено, изобщо не са нападателни - този тип птици реагират по този извънземно стъписан метод, когато са следени.
 Снимка 453593

Много хора се учудват, че бухалите имат толкоз дълги крайници - това е реалност, който очевидно познават само орнитолозите. Преди всички ние да попаднем на това клипче, несъмнено. То се оказва снимано на строителна площадка в Индия, а по-късно предадени на зоологическата градина в Неру.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР