Винаги сме се чудели дали извънземните съществуват. И понеже категоричен

...
Винаги сме се чудели дали извънземните съществуват. И понеже категоричен
Коментари Харесай

Как се нищят конспиративни теории около извънземните

Винаги сме се чудели дали извънземните съществуват. И тъй като безапелационен отговор не сме получили, ще продължаваме да се чудим.
 „ Проект Синя книга “, Ейдън Гилън, Epic Drama и съществуват ли в действителност извънземните
Човекът, който проверява извънземните

„ Проект Синя книга “ наближава

" Проект Синя книга " пък е измежду обичаните ни сериали, които се занимават точно с нищенето на тайни теории към съществуването на живот отвън Земята.

Действията се развиват на фона на Студената война и наблюдават действителен свръхсекретен план на американските военновъздушни сили, който има за цел да проверява многото докладвани случаи на видян неидентифициран летящ обект.
 Снимка 510654

Целта на военните е по-скоро да прикрият истината, с цел да укротят популацията, като за задачата към план " Синя книга " се причислява професор Алън Хайнек (Ейдън Гилън).

А това може и да се окаже неточност, тъй като той в действителност търси истината, а не желае просто да заблуди съгражданите си. Заедно с капитан Майкъл Куин пък ще тръгнат по следите на случаи, които елементарните хора не могат да си обяснят.
 „ Проект Синя книга “, Ейдън Гилън, Epic Drama и какво да чакаме от втори сезон на сериала за следствие на НЛО
Разследването на извънземните продължава

„ Проект Синя книга “ – нова порция необясними феномени

Във всеки един епизод е показан автентичен случай, към който е имало полемики и конспирации. А защо тъкмо става дума в " Проект " Синя книга " можем да си напомним от 30 декември всяка делнична вечер от 20:30 ч. по Bulgaria ON AIR.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР