Винаги сме разказвали истории, които доказват, че любовта може да

...
Винаги сме разказвали истории, които доказват, че любовта може да
Коментари Харесай

Стенли Тучи и Фелисити Блънт: История, която доказва, че ЛЮБОВТА е по-силна от всичко

Винаги сме разказвали истории, които потвърждават, че любовта може да се появи в живота ни в непредвидени моменти. Понякога човек изгубва вяра за благополучие, само че постоянно ориста е на друго мнение. Такава е и историята на артиста Стенли Тучи. Днес той е щастливо женен и има огромно семейство, само че това не значи, че не се е сблъсквал с болежка и тествания в живота си. Какви са те и по какъв начин ги е преодолял, следва да ви разкажем.

Макар с най-вече второстепенни функции, Стенли Тучи е бил част от актьорския състав на доста хитови филми през последните години. Сред тях са „ Игрите на глада “, „ Бурлеска “, „ Трансформърс “, „ Капитан Америка “. Една от най-запомнящите се функции на Стенли е тази в „ Дяволът носи Прада “, където химията му с неговите колежки Мерил Стрийп и Ан Хатауей впечатлява мощно публиката. Емблематичната комедия излиза на екран през 2006 година и на премиерата Тучи театралничи ухилен до брачната половинка си Катрин. Двамата наподобяват доста щастливи, само че истината е, че по това време Кейт към този момент е диагностицирана с рак на гърдата. В същия този ден Стенли се среща със сестрата на Емили Блънт, която по-късно ще влезе в живота му и ще го промени изцяло.

Вдовец с три деца

През 2009 година, на 47-годишна възраст, Кейт губи борбата си с рака. Тя е Стенли са женени от 1995 година Актьорът продължава да отглежда самичък децата от брака си с Кейт - Камила, Николо и Изабел.



На идната година колежката му от „ Дяволът носи Прада “ - Емили Блънт, се омъжва за Джон Красински. Изглежда че Стенли и Емили са станали близки на снимачната площадка, тъй като артистът е един от гостите на сватбата. Това той още веднъж среща сестрата на Емили - Фелисити, която към този момент познава от премиерата на кино лентата.

Самият фен на храната, Стенли си спомня, че е бил учуден от положителния вкус на Фелисити. „ Никога не бях виждал някой толкоз слаб да се любува толкоз доста на храната си “, споделя артистът. Именно любовта към готвенето и храната се оказва тематиката, която ги сближава.

Храната ги сближава

Първата им среща е в дребен ресторант, където, макар че храната не била доста хубава, си изкарват необикновено. Четири часа по-късно, когато към този момент са посетили и друго заведение, Стенли не може да хапне нищо повече, до момента в който Фелисити към момента има задоволително вкус, с цел да поръча плато със сирена. „ Помислих си, че това е необикновено “, признава Тучи.

За артиста смисълът на срещата на вечеря не е просто в това да се наядеш, а да опознаеш някого посредством храната. Известно време след първите им кулинарните дегустации двамата с Фелисити стартират и да готвят дружно, когато тя му идва на посетители в Съединените щати.



Предложението

Въпреки тежката загуба, очевидно Стенли съумява да отвори сърцето си за нова жена в своя живот. През 2011 година той предлага брак на Фелисити по време на пътешестване до Берлин. Въпреки решението да се ожени за девойка Блънт, артистът не може да не изпитва и възприятие за виновност към паметта на починалата си брачна половинка Кейт. „ В началото беше доста мъчно да отида някъде с Фелисити. Чувствах се отговорен “, изяснява той.

Все отново Тучи не разрешава на виновността да застане на пътя на любовта. Той и Фелисити се венчаят през 2012 година на частна гала. Няколко месеца по-късно те провеждат и огромно празненство, на което Емили Блънт им кумува.

Ново начало в Лондон

След сватбата им Стенли взема решение да се реалокира в Лондон. „ Не желаех повече да пребивавам в Ню Йорк. След като жена ми умря, аз бях там самичък и какво правех? За мен това беше най-здравословният вид ”, споделя той в изявление.

Тучи си дава сметка какво предизвикателство е било за Фелисити да стане мащеха на трима младежи. И въпреки всичко новата му брачна половинка приема новата си роля с наслада. „ Тя се грижи за децата, като че ли са нейни лични “, признава той. По-късно фамилията им става още по-голямо, когато се раждат и двете им общо деца - Матео и Емилия.



Заедно в битката с рака

За страдание, здравословните проблеми не престават да бъдат част от живота на Стенли. През 2017 година той е диагностициран с рак на езика. Тъй като туморът бил доста огромен, артистът трябвало да се подложи на няколко химиотерапии. В този интервал той не е кадърен да се храни независимо, а посредством тръба. Борбата със страшната болест стресира всички членове на фамилията. „ Децата бяха добре, само че им беше мъчно “, спомня си той. „ Имах сонда за хранене в продължение на шест месеца. Едвам съумях да стигна до завършването на гимназия на близнаците. "

В най-трудните моменти от живота му Фелисити, по думите на Тучи, не стопира да бъде до него и да го поддържа. „ Справих се с това, с помощта на нейните безгранични внимание, любов и самообладание “, споделя той.

Страхотен екип в живота, в кухнята и в работата

Освен вкъщи, Стенли и Фелисити потвърждават, че са добър тандем и в професионален проект. Блънт, която по специалност е книжовен сътрудник, става управител на Тучи за един от най-важните му планове: публикуването на готварска книга, в която той споделя опита си с рака и любовта си към храната.



По време на лекуването артистът е имал проблеми с усета на храната, губи вкус и страда от язви в устата. Впоследствие той си възстановява чувството за усет и осмисля метафизичен цялото прекарване. „ Когато сте принудени да живеете без нещо, което обичате, тъкмо както когато сте принудени да живеете без някой, който обичате, вие го оценявате доста повече, когато си го върнете, в случай че въобще имате задоволително шанс да си го върнете “, разсъждава той.

В последно време почитателите на Стенли Тучи в Instagram имат опцията да се насладят на неговите кулинарни осъществявания вкъщи. Изглежда готвенето и храната не престават да бъдат мотив за доста щастливи моменти в дома на огромното семейство Тучи, а на нас остава да им пожелаем тестванията да останат в предишното.

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР