Винаги сме казвали, че има уйдурма, че ДПС играе за

...
Винаги сме казвали, че има уйдурма, че ДПС играе за
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ДПС играе за Има такъв народ на изборите

Винаги сме казвали, че има уйдурма, че Движение за права и свободи играе за " ИТН " е реалност - на всички места в смесените региони, горските стопанства, във ВиК секторите, всички назначения са направени от Движение за права и свободи, или където няма фрагменти - от Българска социалистическа партия. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг през днешния ден. От партията ще вършат разбор на изборите и считат, че изборите са манипулирани.

Даниел Митов разяснява, че се прави разбор на изборните резултати и се стига до безапелационни заключения - резултатът от общия брой на гласовете в България с 30 000 гласа разлика , преимуществото на " ИТН " пристигнало от чужбина.

Той посочи, че ГЕРБ получава сигнали непрестанно, както от хора, които са следили изборите в чужбина, по този начин и от техни последователи, съгласно които огромният брой секции в чужбина освен не е нараснал изборната интензивност, а е нараснал опцията да се купуват гласове и да се управлява вотът.
 Бойко Борисов следи избори по венецуелски, по мадурски
Бойко Борисов следи избори по венецуелски, по мадурски

Тотален безпорядък царува и пипали машините

Имало и законни подозрения по какъв начин се е оперирало с машините - ще се изследва кой ги е пипал и кои са тези хора, сподели още Митов. Той разгласи, че е ясно, че Движение за права и свободи прелива от гласове към Има Такъв Народ в емблематични общини - Кърджали, Крумовград, Мадан. Движение за права и свободи губи 7000 гласа, а Има Такъв Народ има малко повече от 10 000. " Изумително съответстват цифрите, когато става въпроса за понижаване на броя на гласовете и увеличение на поддръжката на Има Такъв Народ. Прегледахме всички ромски секции, единствено в София - Има Такъв Народ още веднъж са получили сериозна поддръжка в ромските секции, а резултатът се дължи на дългогодишна работа в тези общности ", разяснява Даниел Митов.

Бойко Борисов добави също: С назначението на някогашния боен министър Цонев във ВиК сдружение на надзорния съвет всичко излиза наяве. В поддръжка на тези думи Борисов цитира думи на Министерство на вътрешните работи министъра Бойко Рашков, че " прочут политик от предишното купува гласове в района на Враца, Монтана и Видин, в интерес на партия от прочут етнос ".

" И някой му дръпна ръчната спирачка внезапно на Румен Радев и Аврамов към този момент е народен представител. Може да не е Аврамов, само че етнос, Движение за права и свободи, какъв да е... Над 3000 симпатизанти членове на ГЕРБ са викани на разпити, принуда, арести... ", изброи Борисов. Към кого от тези хора е извикан военачалник на Главна дирекция на полицията, само че зам.-директорът на Кърджали внезапно се изстрелва на най-високия връх на полицията - Бойко Рашков го видя, че е подобен застрашителен шеф, по какъв начин го видя, може и да е, изреди още странни предопределение Бойко Борисов. " Работата на Движение за права и свободи към този момент я свършиха, назначенията ги направиха " , безапелационен е той.
 Борисов: Подкрепа за Слави в никакъв случай, оставаме в съпротива
Борисов: Подкрепа за Слави в никакъв случай, оставаме в съпротива

Най-вероятно някогашният министър председател няма да влезе и в Народното събрание

Даниел Митов също разяснява думи на президента Румен Радев, че служебният кабинет демонтирал държавното управление . " Служебен кабинет не може да се занимава с такива неща, ще се сложи въпросът и в Народно събрание. Нито един президент досега не си е разрешил да злоупотребява по метода, по който го прави Румен Радев. Президентите са се въздържали до момента от такава груба интервенция, Радев води война против част от българската народна власт. Той ще би трябвало да заплати цена на идните президентски избори ", разяснява той.

" Ако може да остане това служебно държавно управление, е идеално за нас, тъй като виси на Румен Радев. Те нямат верен ход, министърът на стопанската система - адвокатската къща внезапно става на ББР ", сподели Борисов в отговор на въпрос за бъдещата политика на ГЕРБ в Народното събрание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР