Винаги сме искали да надникнем зад кулисите на някои концерт

...
Винаги сме искали да надникнем зад кулисите на някои концерт
Коментари Харесай

Какво прави Хари Стайлс в университета

Винаги сме желали да надникнем зад кулисите на някои концерт и да забележим какво в действителност вършат звездите там? Да влезем в гримьорната, с цел да усетим страстта към идното излизане на сцената? Или просто да се срещнем с обичания ни артист и самият той да ни разкрие " секрети от кухнята "?
 Хари Стайлс, тийзърът за новия му план и новият му албум Fine Line
Какво желае да ни каже Хари Стайлс

Певецът с поредност вести

Е, може да се каже, че Хари Стайлс се заема със задачата да отговори на тъкмо такива въпроси.

Звездата от One Direction " влиза " в университета в Тексас. Студентите там ще имат опция да проследят и учат стъпките на артиста към върха, " цената " на славата и още забавни обстоятелства към музикалния път на изпълнителя.

" Хари Стайлс и култът към звездите: Идентичност, интернет и европейска поп просвета " се споделя курсът, който ще започва напролет на 2023 година Негов преподавател ще бъде доцентът по цифрова история доктор Луи Дийн Валенсия, а учениците ще бъдат до 20 индивида, написа yahoo.

It's official, official. I'm teaching the world's first ever university course on the work of is happening Spring 2023 at University (see description).

This is what tenure looks like. Let's gooooo!????
— Louie Dean Valencia (@BurntCitrus)
Курсът се концентрира върху английския музикант и известната европейска просвета, като визира тематики за пола, сексуалността, расата, нацията и глобализма, модата, интернет и други По този метод младежите ще могат да стигнат до настоящи въпроси и да разискват значими проблеми за тях в актуалния свят.

Също по този начин, студентите освен ще учат соловите осъществявания на Стайлс (включително неговите албуми и филми), само че ще изследват и албумите на One Direction.
 Защо Хари Стайлс отхвърля да приказва намерено за сексуалността си
Защо Хари Стайлс отхвърля да приказва намерено за сексуалността си

Не е елементарно да си звезда

А дали самият Хари ще се появи в университета? Защо не.

" Мечтата ми е да накарам Хари да се появи в клас (или просто да се покаже посредством Zoom), само че разбирам какъв брой е ангажиран ", отбелязва доцентът и прецизира, че предметът не се концентрира върху персоналния живот на британеца, а само върху неговото изкуство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР