"Винаги ще правим това, което е необходимо, за да защитим

...
"Винаги ще правим това, което е необходимо, за да защитим
Коментари Харесай

Посланик Бристоу: Ние не сме срещу руския народ

"Винаги ще вършим това, което е належащо, с цел да защитим себе си, съдружниците си и полезностите си от сходна офанзива, която е освен против Англия, а против учредената на правила интернационална система, от която зависи сигурността и сигурността на всички страни, в това число Русия ", съобщи Лори Бристоу Бристоу пред кореспонденти, откакто беше извикан в съветското външно министерство, с цел да бъде осведомен, че Русия ще изгони 23 дипломати в отговор на оповестеното тази седмица решение на Англия да експулсира 23 руснаци.

"Тази рецесия породи вследствие на ужасяващо нахлуване във Англия, опит за ликвидиране на двама души, с потребление на химическо оръжие, създадено в Русия и необявено от нея пред Организацията за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО), както Русия е била и е длъжна да направи според Конвенцията за химическите оръжия ", сподели той.

Според него Англия е дала опция на Русия да разгласи употребяваното в Солсбъри вещество пред ОЗХО, "но това не е било направено ", съобщи ТАСС.

"Както съобщи министър-председателят на Англия, ние не (предприемаме мерки) против съветския народ. Голяма част от работата на нашето посолство е ориентирана към развиване на връзките сред народите ", съобщи Бристоу.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР