Винаги ще правим приятелски крачки към съседите, но никога за

...
Винаги ще правим приятелски крачки към съседите, но никога за
Коментари Харесай

Заев отново обяви - няма да се предаваме, ние сме македонци, говорещи македонски език

Винаги ще вършим другарски крачки към съседите , само че в никакъв случай за сметка на нашата еднаквост и достолепие . Нашата еднаквост в никакъв случай няма да бъде контрактувана като македонци, говорещи македонски език, разгласи севрномакедоснкият министър председател Зоран Заев във " Facebook ".

Лидерите са тук да вземат решение сложни въпроси. Правя другарски стъпки, които отварят вероятности, в нашия случай европейски вероятности и бъдеще , разяснява той.
 И 11-тото съвещание на Българо-македонската комисия е без резултат
И 11-тото съвещание на Българо-македонската комисия е без резултат

Терминът " македонски " разделя историците ни

Винаги ще бъдем страна, която подхваща другарски стъпки, които отварят вероятности за взаимни връзки с нашите съседи, в това число България , само че за сметка на това в никакъв случай няма да предадем своята еднаквост и достолепие, за които в никакъв случай няма да се договаряме и това е нашата еднаквост като македонци, които приказват македонски език, съобщи той в изявление за Радио Канал 77.

Премиерът Заев съобщи, че каналите за връзка са непрестанно отворени с Република България и се организират интензивни полемики по въпроси, които са станали настоящи и се слагат като спънка за единодушие за приемане на преговорна рамка за Република Северна Македония за започване на договаряния за участие в Европейски Съюз.

" Говорим за тирада на омразата, приказваме за пътна карта за използване на Споразумението сред двете страни. Трябва да реализираме повече във връзка с икономическото съдействие , да насърчаваме доста повече от постигнатото досега, и то не малко. Имаме вложения от нашите компании в България. Имаме 13 вложения от България, в това число най-новите, които са показали интерес към вложения в енергетика ", изясни Заев.

" Имаме още малко време и пространство, само че е несъмнено, че България ще наложи несъгласие още веднъж този месец. Мисля, че би трябвало да изчакаме да отминат изборите през март , да мислим с трезва глава. Да няма подобен напън от избори. Въпросът би трябвало да бъде решен напролет "

Относно изявлението пред българска медия предходната седмица, той не съжалява за казаното , а изявлението било предопределено за българската аудитория .
 Македонските историци четат изворите, както дяволът чете евангелието
Македонските историци четат изворите, както дяволът чете евангелието

Проф. Топалов: Те би трябвало да мислят като европейци
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР