Винаги се питам кой съм. Това трябва да се задава

...
Винаги се питам кой съм. Това трябва да се задава
Коментари Харесай

Драматично! Мариус Куркински: Душата ми е счупена на парчета, извинявам се на родителите си

Винаги се запитвам кой съм. Това би трябвало да се задава всекидневно, ежеминутно и ежесекундно. Трябва да си даваш сметка, в случай че душата ти е разчупена на части. За себе си умерено мога да кажа, че е такава. Това съобщи в ефира на Нова телевизия артистът и режисьор Мариус Куркински. " Имах дълго скиталчество в персонален проект. Нямам доста добър спомен за Господ от това време. Бях доста килнат от пристрастеностите на младостта и се рефлектира върху връзките ми с околните. При мен се получи урок посредством пестник. Обърнах се към Бог, когато разбрах, че съм го не запомнил ", добави той.

" Моите родители ми помогнаха доста в избора ми на специалност. Когато видях сцената, споделих на майка ми, Бог да я елементарни, че това е моето нещо. Тя веднга откри братя Райкови, явих се на конкурс, постоянно ме е подкрепяла ", сподели артистът.

" Твърде доста говорех за персоналния си живот и да споделям, което за тези години беше скандално. Искам амнистия на родителите си за това време за това по какъв начин са се чувствали ", добави той.

Запитан за запознанството му с Тодор Колев и Азарян, Куркински сподели: " Тодор Колев първо съм го гледал във филми, за мен бе един от най-големите артисти в света. Като влезе в час, се гипсирах. след това сме работили дружно и се сближихме. С азарян не станахме другари, а останах като негов възпитаник и не смеех да му проговоря на " ти " до края на живота му ".

Актьорът добави, че се е влюбвал същински в живота един път. " Това бе същинска и споделена обич, без единият да търси другия повече. Аз бях отговорен за края на връзката, тъй като като че ли по едно време театърът стартира да ме желае повече ", сподели той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР