Винаги съм знаел, че извънземните са сред нас! Това призна

...
Винаги съм знаел, че извънземните са сред нас! Това призна
Коментари Харесай

Шок! Азис: Извънземните са сред нас. Валя Балканска: Искам да се срещна с тях

" Винаги съм знаел, че извънземните са измежду нас! " Това призна самоуверено ромският славей Азис. Попфолк фурията стартира дълбоки диалози с почитателите си в мрежите часове откакто остатъци на странни създания, оповестени за извънземни, бяха показани пред мексиканския конгрес. Певецът от дълго време приказва за съществуването на непознатия тип, като съгласно него всичко към нас е създание на пришълците. След като артистът няколко часа разисква международния въпрос и изслуша историите на почитателите си, той отстрани цялата полемика от профила си. Това озадачи доста хора, които се питаха какво подтикна Азис към това да изтрие изказванията си. Дали самият той не се е стреснал, или някой е заплашил артиста, тормозиха се вярващите. Азис обаче надалеч не е единствената родна звезда, която знае, че имаме компания в галактиката.

Чалга сътрудника му Галин също е убеден в наличието им. " Вярвам, че има извънземни! Също, че някой ни следи и ръководи. Има доста теории за света и съгласно мен истината е някъде по средата ", безапелационен е попфолк идолът.

Досега тематиката за НЛО-та и живот в космоса бе обсъждана с доза песимизъм, само че след показаните остатъци на нечовешките екземпляри хората се шашнаха и заговориха за опцията в действителност да не сме сами във Вселената. БГ звездите използваха развитите си онлайн платформи, с цел да чуят какво мислят и другите за стряскащото изобретение и сами да опишат за срещите си с другоземци.

Голямата звезда на българската сцена Панайот Панайотов нееднократно е виждал НЛО, твърди самият той. Срещите му с представителите на непознатите цивилизации ставали в близкото до София село Царичина. Населеното място от години е обгърнато в тайнственост.

" Имаме вила на Царичина. Често виждам летящи обекти, те са си нещо обикновено за селото. Обикновено чиниите седят неподвижно в една точка, внезапно изхвърчат и изчезват. Случвало се и къщата ни да бъде осветявана като с прожектор. Но мен не ме е боязън от НЛО " - споделя артистът.

Валя Балканска също не се опасява от чудатите създания, а в противен случай - надява се да се срещне с тях.

" Дано извънземна цивилизация да е чула песента ми " Излел е Делю бунтовник ", която лети в космоса, и ме предложения на среща. Ако това се случи, ще бъда най-щастливата жена в света. Повече от 40 години осъществяването му пътува в космоса, тъй че е изцяло допустимо това да се е случило ", изяснява Балканска.

Известният уфолог Ценко Симеонов преди месеци призна, че нашествието на извънземни ще стигне и до България. " Ще дойдат, само че не е в този момент моментът. Ще се разкрият пред хората и ще има промени, само че времето за това още не е пристигнало ", разяснява през юли пред " България Днес " Симеонов.

Наличието на живот отвън планетата Земя е нещо изцяло разумно, безапелационен е музикантът артист Коцето Калки.

" Вселената ни е зародила преди толкоз милиарди години и е разумно преди нас да са еволюирали доста същества. Е, някак си глуповато е да считаме, че ние сме единствената рационална форма. В никакъв случай не е по този начин. Убеден съм, че съществуват доста други рационални форми - и хуманоидни, и нехуманоидни ", уверен е Коцето.

Изслушването в мексиканския конгрес на доказателства за съществуването на извънземни на Земята преди хиляди години провокира бурни полемики и смесени страсти. Някои изпаднаха в еуфория от открити трипръсти мумии, други побързаха да отрекат откритията и да им се подиграват. Скептици имат вяра, че мумиите не са същински и че останките са конструирани от елементи от разнообразни животни и че главите най-вероятно са от лами, само че това не попречи на родните вярващи да поддържат дълго оспорваната тематика и да застанат на страната на съществата.

Дали това е по този начин, следва да разберем!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР