Винаги съм си мечтал да работя в гражданския сектор и

...
Винаги съм си мечтал да работя в гражданския сектор и
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Газовото фиаско може да отнесе като цунами политическия елит

Винаги съм си мечтал да работя в гражданския бранш и това време пристигна. Разговарях с доста хора и обсъдихме дружно да създадем нещо потребно в страната. Всеки един човек свети в личната си светлина. Някои са били министри, други са постигнали университетски висоти. Събирайки се тук желаеме да кажем,че имаме своя задача да бъдем свързващо звено и да намираме решение на проблемите. Това съобщи Калоян Паргов на брифинг, излъчен в неговия персонален профил в Фейсбук.

" СИНПИ е самостоятелен народен конгрес. Нашата функционалност е да подпомогнем образуването на политически решения и тактики. Ние желаеме да работим за подсилване на държаваните институции ", добави още той.

" На България и липсва национална теория. Националната теория е основополагаща като Конституцията на една дъжава. СИНПИ хвърля ръкавицата да стартираме да мислим в тази посока ", сподели още Паргов.

" Стигнахме до едно умозаключение, че газовото крушение може да отнесе като цунами политическия хайлайф след по-малко от месец. По тази тематика също СИНПИ може да помогне като предложи своите специалисти ", безапелационен беше той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР