Винаги съм се стремял да бъда реалист. Това озназчава, че

...
Винаги съм се стремял да бъда реалист. Това озназчава, че
Коментари Харесай

Акад. Денков: Има възможност за кабинет с втория мандат

Винаги съм се стремял да бъда реалист. Това озназчава, че вероятността да има кабинет с втория мандат не е изключително висока, само че също по този начин значи, че към момента има такава опция. Това сподели на конференция в Пловдив претендентът за министър председател с втория мандат на " " акад..

Нашето чувство е, че множеството партии не желаят да отидат на избори. Ако желаят да отидат на избори, нищо не може да ги спре, съобщи той.

Попитан от кои партии ще търси поддръжка, акад. Денков уточни: " Ще приказваме с всички, които са подготвени да вземат участие в този развой. Сигурен съм, че ГЕРБ биха могли да се включат в него. Българска социалистическа партия имаше предстоящи мнения, свързани с техните политики. Ще забележим какъв ще е методът на Движение за права и свободи – сега не е доста явен. Предстои да види идната седмица ".

Съпредседедателят на Политическа партия Кирил Петков заяви, че през днешния ден в Пловдив е проведено заседание на Общото заседание на партията.

Растежът на " " се усилва с огромна скорост. Приехме нови членове в нашия Национален съвет и фокусирахме върху построяването на локалните организации. Има огромен възторг в локалните структури. Хората са доста стимулирани. Нашата партия ще бъде безусловно подготвена за локалните избори, сподели Петков.

На много места към този момент има определени регионални и общински координатори. Този развой ще бъде приключен идващия месец, добави съпредседателят на Политическа партия Асен Василев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР