Винаги съм се чудел и не ми е било ясно

...
Винаги съм се чудел и не ми е било ясно
Коментари Харесай

Кольовски: Чудя се на ръководството на БСП, защо толкова дълго търпя вредния Гергов?!

Винаги съм се чудел и не ми е било ясно за какво и по какъв начин Георги Гергов, ръководител на регионалната конструкция на Българска социалистическа партия, някогашна номенклатура на ОК на Българска комунистическа партия, приватизатор, симпатизант и евентуален спонсор на Съюз на демократичните сили, Национална движение „Симеон Втори", ДСБ, че и почетен консул на Русия в Пловдив е играл и продължава да играе толкоз значими функции, че от десетилетия насам не излиза от новините.

Чудя се и на управлението на Българска социалистическа партия, че толкоз години го понасям и го стартира на високи постове в партията и чак в този момент същото това управление проумя, че Гергов е нездравословен за партията, тъй като е потребен за ГЕРБ и Бойко.

„ Националният съвет на Българска социалистическа партия изключи Георги Гергов от партията. Събрани са нужните подписи за приемане на решението, оповестиха от пресцентъра на Столетницата. “, осведоми Marica.bg. И продължава:

По проблема Гергов се произнесоха всички висши контролни и групови органи на партията – Общопартийната контролна комисия, работната група по случая, Изпълнителното бюро и Националният съвет на Българска социалистическа партия.

Припомняме, че изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия предложи на Народно събрание на Българска социалистическа партия Георги Гергов да бъде изключен от партията. Това се случи след приемане на отчета на работната група, управлявана от Кристиан Вигенин, основана във връзка противоуставното привикване на съвещание на Областния съвет в Пловдив, чийто ръководител е Гергов. “

Гергов е забавен единствено на Алберт Коритаров, който си запълва формата „ Свободна зона “ в малкия екран на Харизанов, която е рупор на Бойко и ГЕРБ. Това е. Другото е в рубриката „ По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай! “

Фейсбук, Любомир Кольовски
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР