Винаги съм считал, че обединението прави силата, не е редно

...
Винаги съм считал, че обединението прави силата, не е редно
Коментари Харесай

Борисов: Ще предложа кандидат за министър-председател с европейска и натовска ориентация

Винаги съм смятал, че обединяването прави силата, не е редно като президента Радев да деля нацията и по тази причина аз няма да съм претендентът за министър председател, а ще предложа различен министър-председател с доста ясна европейска и натовска ориентировка. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов във Велико Търново. Борисов посочи, че в новия кабинет, който ще бъде препоръчан от поставената преди всичко от гласоподавателите политическа мощ, ще има както последователност, по този начин и обновяване. Министър-председателят беше безапелационен, че е извънредно значимо да се подходи с отговорност към съставянето на ново държавно управление, изключително предвид на продължаващата пандемия и тежките социално-икономически последствия от нея.

Премиерът Борисов обърна внимание, че като политик, който към този момент десетилетие интензивно взе участие в европейската политика, може да даде образци по какъв начин в другите европейски страни никой не плаши със служебни държавни управления, носещи репресии и боязън. Според Борисов въпросът дали някой го е боязън от длъжностен кабинет демонстрира, че има подозрения дали той ще бъде либерален. „ Защо една политическа партия би трябвало да се опасява и кой желае да ни опасява, за какво да ни опасява, народът се поизнесе за всичките им неистини и операции ", добави министър председателят Борисов.

Министър-председателят уточни, че политическите партии би трябвало да проявят мъдрост и отговорност и тези, които могат да сформират държавно управление, не би трябвало да дезертират. „ Нека да минат страстите, да си излеят омразата, само че по-късно да погледнат отговорно, а не да се поддават на низки пристрастености ", прикани Борисов. Премиерът обърна внимание, че има недостиг на фрагменти и на хора с визия и затова е значимо да се подходи отговорно към ръководството на страната.

Премиерът Бойко Борисов посочи, че актуалното държавно управление е изпълнило управническата си стратегия и подсети за постигнатото в областта на приходите, инфраструктурата и огромния триумф на България с приемането й в чакалнята на Еврозоната и в Банковия съюз. „ Ние можем да покажем какво сме създали ", означи министър-председателят по време на визитата си във Велико Търново. Днес държавно управление отпусна 2 млн. лв. за главен ремонт и реорганизация на Старата митрополия във Велико Търново. Митрополията е с огромна историческа стойност за града. Великотърновски митрополит Григорий, че поддръжката на държавното управление е извънредно навременна и нужна за реставрацията на митрополията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР