Винаги съм казвал, че в Брюксел докато всичко не е

...
Винаги съм казвал, че в Брюксел докато всичко не е
Коментари Харесай

Борисов в коментар за Шенген от Стара Загора: Младостта ни изигра лоша шега, никога не се прави така

Винаги съм казвал, че в Брюксел до момента в който всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано. Младостта изигра неприятна смешка и в Румъния, и у нас. В момента всичко направено е подложено на подозрение. Ако през днешния ден по обед не получим документа, не е добре в дипломацията. Никога не се прави по този начин, само че няма смисъл да се връщаме обратно. Ако не стане през днешния ден, ще стане през януари, което е покрай изборите в Австрия. Провеждаме ужасно доста съвещания. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Стара Загора.
 
Той акцентира, че поради бързането на управляващите в София, сега всичко направено, е подложено на подозрение. " Ако през днешния ден по обед не получим документа, не е добре в дипломацията. Никога не се прави по този начин, само че няма смисъл да се връщаме обратно ", изрази страдание някогашният министър председател и водач на ГЕРБ. Той разкри, че и сега българската дипломация интензивно води диалози, с цел да се отпуши процеса и да се замаже гафа на Денков. " Ако не стане през днешния ден, ще стане през януари, което е покрай изборите в Австрия. Провеждаме ужасно доста съвещания ", уточни Борисов.
 
" Поговорката, че до нашия котел в пъкъла не би трябвало да има дяволи изигра неприятна смешка на България. Има пасив за България, само че ще се оправим. Трябвало малко самообладание и да се мисли за идващите стъпки, тъй като еврозоната чака ", добави някогашният министър председател.
 
Ще се одобряват закони след празниците. Нищо не постановяваше да се избързва с мнения. Но тъй като вие бързате, пуснахте румънците, нашите и те разясниха и стана тя, каквато стана, сподели още Борисов.
 
" Помагаме на Украйна, солидарни сме с Израел, само че няма да допуснем присъединяване на България във военни дейности. Това не може да се случи. Чудя се на Тагарев по какъв начин може да приказва, без да е приказвал с болшинството в българския парламент, който взема решение това ", уточни Борисов на въпрос за присъединяване на България в интервенция в Червено море.
 
Борисов се среща в Стара Загора с кметове. Те ще беседват за парите за планове на общините, които са включени в бюджета. 50 млн. лева от бюджета се отпускат единствено за Стара Загора. Ще бъдат актуализирани блокове, детски градини, улици, общо 8 обекта, които са с подготвени планове, сподели кметът на Стара Загора Живко Тодоров.
15 млн. лева се дават за Чирпан, сподели кметът на града.
 
Ние с Асен Василев това успяхме да създадем, акцентира някогашният министър председател. И добави, че и за кметовете на Българска социалистическа партия има доста огромно финансиране. Поредната неистинска вест се оказа изказванието, че с Асен Василев ще ги лишим, добави той.
 
Дефицитът е към 2,5 сега, ще останат още към милиард за инфраструктурни планове. Всички имат своята роля - и Политическа партия, и Демократична България. Има огромен късмет да се случи пътят Търново - Русе и Хаинбоаз, съобщи Борисов. Мисля, че можем да кажем и положителни неща в края на годината, посочи водачът на ГЕРБ.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР