Винаги съм казвал, че е много важно да запишеш добри

...
Винаги съм казвал, че е много важно да запишеш добри
Коментари Харесай

Григор Димитров: Бях спокоен и концентриран през целия мач

" Винаги съм казвал, че е доста значимо да запишеш положителни резултати при започване на годината. Мисля, че този шампионат е отлично опция да установиш на какво равнище се намираш както във физическо, по този начин и в психическо отношение ", съобщи Григор Димитров след класирането си за четвъртфиналите на Australian Open.
Българинът продължава напред след четвърти следващ мач без изгубен сет, като тази победа несъмнено бе най-впечатляваща, тъй като пристигна против Доминик Тийм, който е №3 в света и предходната година игра край в Мелбърн.
 Брилянтен Григор Димитров сподели темперамент и прегази Доминик Тийм в Мелбърн Брилянтен Григор Димитров сподели темперамент и прегази Доминик Тийм в Мелбърн
Григор Димитров се изправи против международния №3 и сегашен първенец на US Open Доминик Тийм в един от най-интригуващите мачове от днешната...
" Важно е да вдигаш темпото с всеки идващ мач, който играеш. През последната седмица бях изцяло съсредоточен върху проекта, който бяхме подготвили, и просто го последвам. Не мисля, че върша нещо неизмеримо. Просто не преставам да се трудя и мисля единствено за идващия мач " разяснява Димитров.
„ Много съм благополучен, че съм на 1/4-финалите. Борех се за всяка топка и следвах тактическия си проект. Бях спокоен и съсредоточен през целия мач. Доминик е необикновен тенисист и доста ми харесва да играя против него.
Възможно е да е имал някакъв проблем, за който не знам, само че в това време бих желал да отдам заслуженото на себе си. Проведох доста добра подготовка преди шампионата. Исках да поработя върху скоростта си и упражнявах доста старателно отвън корта ", показа още Григор.
В спор за място на полуфиналите противник на Димитров ще бъде Аслан Карацев от Русия. 27-годишният квалификант за първи път в кариерата си доближава до такава фаза на шампионат от Големия шлем, а срещата посред им по стратегия би трябвало да се организира във вторник. Любопитен факт е, че 27-годишният руснак игра на Sofia Open през предходната година.
 Григор Димитров не загуби даже гейм и е във втората седмица на Australian Open Григор Димитров не загуби даже гейм и е във втората седмица на Australian Open
6:0, 1:0 и отричане - това е равносметката за Григор Димитров в мача му от третия кръг на тазгодишния Australian Open. Нашето момче иг...
Пълното му изявление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР