Винаги съм гледал на Карбовски като на убеден нарушител на

...
Винаги съм гледал на Карбовски като на убеден нарушител на
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Винаги съм гледал на Карбовски като на убеден нарушител на медийния закон, който се гордее с това

" Винаги съм гледал на Карбовски като на уверен извършител на медийния закон, който се гордее с това. Явно някой желае да съсипе неговата обществена известност, градена с десетилетия. " - написа Георги Лозанов във връзка с номинацията на Мартин Карбовски за член на Съвет за електронни медии от " ИТН ".

Асоциацията на европейските публицисти (АЕЖ) провежда митинг под надпис " Спрете гаврата с медиите! " този петък от 18:30 ч. на площад Народно заседание. Причината е номинацията на Мартин Карбовски за член на Съвет за електронни медии от " ИТН ".

" Номинацията на Мартин Карбовски за член на Съвета за електронни медии е прекосяване на алена линия от рода на избирането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, написаха от асоциацията.

По-рано през днешния ден от АЕЖ разгласиха позиция, в която споделят какви би трябвало да са членовете на Съвета за електронни медии. В нея се споделя, че те би трябвало " да са спазвали професионалните и етичните стандарти. Никога да не са употребявали език на омразата и да не са разпространявали дезинформация ".

" Карбовски е всичко това, което един член на Съвет за електронни медии не би трябвало да бъде ", акцентираха от АЕЖ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР