Винаги съм бил за истината и след като в обществото

...
Винаги съм бил за истината и след като в обществото
Коментари Харесай

Борисов за полицейското насилие: Паднал човек не се рита, това е основен закон и в спорта

Винаги съм бил " за " истината и откакто в обществото има няколко отзиви и отговорни страни, най-добре е тази анкетна комисия да се сътвори.  Гласувах за ген. Атанасов да я оглави, дано да прегледат тези обстоятелства и условия, разяснява Бойко Борисов в Народното събрание, по отношение на създалата се преди минути краткотрайна комисия, която ще преглежда полицейското принуждение от митингите. 
Прочетете още
" Вярна е и другата теза, че ние не сме проверяващ орган и тези комисия повече са говорилни, само че мисля, че обществото има потребност да разбере повече кой, за какво и по какъв начин позволи на агитки да организират кротичък развой. Това не може да бъде ", добави още той. 

 Полицаите би трябвало да схванат един път вечно, тъй като едва ли имат шеф, който им споделя да се държат по този метод по тази причина те са с специфична подготовка, с цел да ползват позволена мощ при задържане на лица, и паднал човек не се рита.  Това е главен закон даже и в спорта, безапелационен бе Борисов. 

По отношение на оставката на вътрешния министър, Борисов сподели, че тази тематика е затворена от първия ден.

" Има професионално управление, имат командири тези хора, които преди този момент би трябвало да създадат съответните разводи, да дадат инструкции, да приготвят, да упражняват, само че по тази причина би трябвало съответно съобщение ", продължи той. 

Според него главната виновност е на БФС, една седмица разигравали хората - София, Пловдив, Кърджали, отново София и в един миг полицията нямала нито времето, нито проектите да се приготви за едно такова авансово знаещо се по какъв начин ще приключи събитие. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР