Винаги съм бил спонтанен човек, заклет авантюрист, предизвикателството е това,

...
Винаги съм бил спонтанен човек, заклет авантюрист, предизвикателството е това,
Коментари Харесай

Димитър Маринов: Българският негативизъм е поетичен, не е реален

Винаги съм бил импровизиран човек, върл авантюрист, предизвикването е това, което е значимо. Не съм избягал от България, излязох от нея поради авантюризма. Това съобщи артистът Димитър Маринов в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов ".


Той разяснява, че не е мислел за триумф, а за него е значимо възприятието на задоволеност.

Историята към Оскарите беше огромен потрес, филмът стартира с доста дребен бюджет за подобен артикул, сподели артистът. По думите му по кино лентата е " хвърлена ужасно доста тиня ", нещо несравнимо за последните 50 години.

Димитър Маринов сподели още, че филмът " Зелената книга " е сполучлив, тъй като демонстрира изгубеното чувство за обич, когато правиш нещо с голяма религия. Това е и повода да видя толкоз доста хора със сълзи в очите, откакто го гледаха, разяснява артистът във връзка премиерата в " София Филм Фест ".
Димитър Маринов: Когато човек е благополучен, той е малоумен. Което е значимо за мен - не да съм благополучен, а да съм удовлетворен от това, което съм постигнал и където съм. Страданието, тъгата е носителят, това е силата, моторът на раждане на изкуството. Много хора споделят: " А бе, доста ви е тъжно българското изкуство, все се пее за гибел, за занемаряване...Това е нашият народ и в Съединени американски щати това на мене доста ми оказва помощ. Този негативизъм, той е лиричен, не е действителен.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР