Винаги съм бил обект на засилен интерес от страна на

...
Винаги съм бил обект на засилен интерес от страна на
Коментари Харесай

Ергенът 1: Търся силен характер, не искам мекотело до себе си

" Винаги съм бил обект на засилен интерес от страна на нежния пол. Действам обаче деликатно. Търся мощен темперамент, не желая мекотело до себе си. Жена, която знае какво желае и може да отстоява мнението си. Но от време на време доста ме нервира, че непрекъснато ми се лепят всевъзможни дами и чакат да ги поздравявам ", изяснява Виктор Стоянов. Бившата му другарка Мария била тъкмо жена със мощен темперамент, само че той злоупотребил с нейното самообладание. С днешна дата си я желае назад, само че тя пък не го ще.

Иначе Виктор, който сега взе участие в шоуто на Би Ти Ви - Dancing Stars се радва, че е прочут и хората го разпознават, само че има нещо, което отново не му подхожда. " Често се пробват да ме снимат без мое позволение. По-добре елате и ме питайте, в никакъв случай не отхвърлям фотоси на почитателите си, само че недейте да го вършиме скрито и да си мислите, че не ви виждам ", мрънка още веднъж Стоянов, съобщи " България Днес ".

" Мнозина ме мислят за неприятен човек, за надут и недодялан. Това е поради метода, по който наподобявам. Но аз не съм подобен, сензитивен съм ", споделя Виктор, който счита, че най-добре го познават приятелите му.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР