Винаги ни се струва, че любимото ни лято отминава за

...
Винаги ни се струва, че любимото ни лято отминава за
Коментари Харесай

Къде почиваха това лято звездите

Винаги ни се коства, че обичаното ни лято отминава за момент. И тази година, ей по този начин три месеца, прекарани в щури завършения, горещи вечери и студени коктейли, се изнизаха незабелязано. Както се споделя всяко нещо си има своя край. Но ние някак не можем да се настроим за дъжд и мраз, по тази причина вършим всичко допустимо да си припомняме топлите слънчеви лъчи и мириса на море. Пък даже и от фотография.

А лятото беше вълнуващо и за редица световноизвестни персони, които си взеха заслужени почивки на някои от най-привлекателните курорти както в Америка, по този начин и в Европа.

People ни връща слънчевото въодушевление със селекция на 15 от най-големите звезди, които се порадваха на една (или повече) незабравими ваканции. 

Джесика Симпсън

В края на август звездата от " Царете на хаоса " ни направи очевидци на невероятната ѝ почивка в Кабо. Джесика разгласява фотография в профила си в Instagram, позирайки на плажа по черен бански и обувки на ток. А декор - безкрайното небе, обагрено от цветовете на залязващото слънце.

Блейк Лайвли

Блейк Лайвли се забавлява край басейна. Актрисата разгласява фотография в Instagram, на която, очевидно щастлива, театралничи в бял бански. Точно преди да отпразнува 35-ия си рожден ден.  " Обичам лятото ", озаглави поста си тя и сложи емотиконка на слънце (очевидно, с цел да покаже лятното си настроение).

Деми Мур

Деми Мур пък посети Гърция. Видяхме по какъв начин 59-годишната актриса сияе с необятна усмивка на разположение, до момента в който се излежава на лодка по време на лятната си отмора и ни накара малко да ѝ завидим.

Ребъл Уилсън

Ребъл Уилсън е същински приключенец това лято. Актрисата разгласява две фотоси в Instagram, само че не от плажа, а от планината. Тя театралничи на фона на величествените върхове на Исландия. А времето си за отмора - не го употребява за отмора. " Тренирам крепко ", написа тя, решила да тества уменията си да хвърля секира.

Кристен Бел и Декс Шепард

Бел и Шепърд се радваха на фамилно пътешестване до Южна Дакота. На фрагментите, които Кристен качи в Instagram виждаме двойката пред планината Ръшмор. Забавно видео пък демонстрира по какъв начин Декс изяснява историята на всеки президент на една от дъщерите си, до момента в който друга фотография демонстрира щастливата двойка, позираща пред фамозната канара.

Алесандра Амброзио

Ангелът на Victoria`s Secret избра кристално чистите води на Черна гора. Моделът разгласява серия от фотоси в Instagram, на които я видяхме да театралничи (напълно професионално, както единствено един топмодел знае) на брега на Адриатическо море.

Парис Хилтън

И това лято Парис Хилтън посети един от обичаните си острови - Ибиса. Чрез слайдшоу от фотоси в Instagram, тя не пропусна да документира пътуването си до празненство столицата на Испания. Но не с цел да купонясва в някоя дискотека (поне ние не видяхме), а да се разноски по калдъръмените улички в курорта.

Шон Мендес

Шон Мендес стегна куфарите и се насочи към Маями. Не единствено за отмора, само че с цел да отпразнува своя 24-ти рожден ден на 8 август. Наред със слънчевите фотоси на лодка, които разгласява в обществените мрежи, изпълнителят се забавлява и с The Weeknd в нощен клуб.

Никол Шерцингер

Наскоро Никол качи слайдшоу в профила си в Instagram от почивката си в Австрия. " Нека яхнем вълните, като че ли ги притежаваме ", написа тя към видеоклип от лятото, на който я виждаме в действителност на гребена на вълната, карайки уейкборд.

Брук Шийлдс

Актрисата рестартирa ума и тялото си на европейска си почивка, която си спретна това лято, разбираме от Instagram. Шийлдс разгласява редица фотоси, очевидно удовлетворена, че прекара време със фамилията и другари си. И на фона на невероятни гледки.

Малума

Колумбийският артист откри метод да се разхлади в Испания под бликам хладка вода. " Да вземем душ ", написа той към обявата си. А къде се намира, се питаме? На (очевидно) страхотна отмора на Балеарските острови.

Леброн Джеймс
 Снимка 584517
 

Звездата от НБА си спретна лятно бягство на Four Seasons Private Island Maldives, само че не самичък. Той прекара почивката със фамилията си. Включително брачната половинка му Савана, която сподели шантави видеа на Джеймс, който танцува с бутилки в ръце (не знаем какво има в тях) на фона на безкрайния океан.

Джесика Алба

Джесика Алба и брачният партньор ѝ Кеш Уорън, се насочиха към Мексико за една слънчева уикенд отмора. Заедно с тях бяха и трите им деца, както и няколко техни фамилни другари. Сърф, голф, плуване, СПА и ужасно вкусна храна - са единствено част от дейностите, с които се забавлява цялата тайфа.

Нийл Патрик Харис

Рожден ден, слънце, лято, Флорида... какво още му би трябвало на Нийл? Той и брачният партньор му Дейвид Бъртка запечатват прекарванията си в Сейнт Питърсбърг, където отпразнуват не един, а цели три рождени дни - на сестрата на Дейвид, неговият татко и на неговата доведена майка.

Андрю Гарфийлд
 Снимка 581310
 

Андрю Гарфийлд направи тридневен престой в частния хотел Four Seasons Resort в Пунта Мита, Мексико. Наред с разходките по спокойните плажове с бял пясък, той се излежаваше край първокласния басейн на курорта със спираща дъха панорама към залива Бандерас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР