Винаги ни е било интересно да научим какво мислят добрите

...
Винаги ни е било интересно да научим какво мислят добрите
Коментари Харесай

Кой е най-добрият режисьор според Бен Афлек

Винаги ни е било забавно да научим какво мислят положителните артисти за режисьорите. Бен Афлек също има мнение по въпроса. Но по-интересното в тази ситуация е, че самият той е бил от другата страна и е дирижирал нееднократно снимачния развой.

49-годишния артист може да се похвали с три кино лентата в биографията си, които е режисирал. Това са " Жертва на избавление " (2007 г.), " Градът " (2010 г.) и " Арго " (2012 г.), като режисьор на последния е и сътрудника му Джордж Клуни.

През декември тази година следва да излезе The Tender Bar на Клуни, в който играе Бен Афлек. И към този момент нямаме самообладание да го забележим, тъй като надареният мистър Афлек неотдавна призна, че Джордж Клуни е най-хубавият режисьор, с който е работил в миналото.

Казва, че Клуни е " акуратен, интелигентен и основава страхотна среда ". И продължава с потупванията по рамото, като прецизира, че " той в действителност схваща упованията на публиката... той просто е доста добър в това ", написа Entertainment Tonight.

Афлек не крие, че още веднъж би делил един екран с него, само че се съмняваме, че желанието му ще се сбъдне. Защото Клуни се тормози от две неща. Първо, Афлек е много по-висок от него, и второ, би било прекомерно секси двамата да се появят в един и същи филм.
 Брад Пит, Джордж Клуни, Джон Уотс, Apple и спечлването на правата върху кино лентата им
Кой завоюва наддаването за новия филм на Брад Пит и Джордж Клуни

Ето кой ще ликува

Защото съгласно Клуни сътрудника му Бен е една концепция по-привлекателен от него. И това го споделя чаровникът, който два пъти е бил избиран за най-секси мъж от списание People - през 1997 и 2006 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР