Винаги на своите концерти давам максимума от себе си. С

...
Винаги на своите концерти давам максимума от себе си. С
Коментари Харесай

Феновете Изтръпнаха! Наръгали Са Сръбската Легенда Шабан Шаулич С Нож!

Винаги на своите концерти давам максимума от себе си. С българската аудитория се обичаме взаимно. Имам много другари в България, в това число и сътрудници – Азис, Софи Маринова, Юлия Бикова и така нататък “, споделя сръбската звезда.

Шабан разкрива, че няма да липсват и гост-изпълнители, само че не издава техните имена, с цел да резервира „ момента на изненадата “. Изпълнителят разкрива още, че постоянно получава доста дарове от българските си почитатели – като ракия, вино. А една негова фенка му подарила пепелник, тъй като знае, че е буен пушач.

Това, което Шаулич харесва в България са „ красивите дами “. Когато идва в нашата страна, артистът върви дружно със свои другари на лов на риба. Тези негови другари са го водили и „ на доста хубави места, където е ял най-вкусното агнешко през живота си “.

Шабан разкри обстоятелства и от персоналния си живот. Певецът е сключвал брак със брачната половинка си два пъти. „ В началото тя се беше изплашила, защото постоянно си пийвах. В последна сметка всичко приключи с благополучен край “, признава изпълнителят.

Шаулич разкрива и един от най-трудните моменти в живота му. „ Най-тежкият миг в живота ми е, когато ме намушкаха в нож, с цел да не отида на присъединяване в конкурентно заведение. Бог беше с мен в този миг “, споделя сръбската звезда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР