Винаги може да открием любовта, стига да сме отворени за

...
Винаги може да открием любовта, стига да сме отворени за
Коментари Харесай

Светлана Гущерова и Християн с мили коментари един за друг в Инстаграм

Винаги може да открием любовта, стига да сме отворени за нея и да я виждаме даже в най-малките неща. Когато тя е споделена обаче, тогава всичко наподобява по много друг метод. Именно такава е историята на Светлана и Християн Гущерови, които са на гребена на любовта, а Купидон е всеки ден към щастливото и богато семейство.

Съвсем скоро Светлана показа прелестен собствен кадър, изработен в първокласен автомобил. На фрагмента виждаме Светлана, облечена в спортно, само че доста цветно облекло, да си прави селфи, което евентуално е изпратила на своя обичан и единствен мъж - Християн. Точно това е и посланието: " Селфи за моята обич Х.Г ", написа знойната хубавица. В мненията пък откриваме Гущеров, който написа на британски, че обича жена си, а тя му дава отговор същото, само че на немски. 

Виж още:

Любовта сред двамата е все по този начин мощна и здрава, а в края на предходната година фамилията им се усили с още един член. През ноември 2020 година, Светлана роди за повторно, като за бременността не се знаеше нищо авансово и бе изненада за всички почитатели на хубавицата, въпреки да се бяха появили клюки в разнообразни таблоиди, че чакат второ детенце. Сега се приказва, че двамата желаят даже още едно детенце, само че дали това ще се случи - следва да разберем.

" Роди се огромен здрав мъж! Момче е, тъкмо както съм си мечтала - момиче и по-късно момче. Много държах да запазя всичко в загадка, до момента в който родя и изляза от болничното заведение. Дори татко ми не знаеше, че влизам да раждам. Благодарна съм на доктор Дяволов, който се съобрази с желанието ми и ме държа най-малко час на операционната, до момента в който стане време за точния час на раждане. Целият екип се съобрази с мен, за което съм им безпределно признателна ", описа Светлана пред " България Днес ".

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/svetlanagushterova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР