Винаги може да отидем на предсрочни парламентарни избори, пак ще

...
Винаги може да отидем на предсрочни парламентарни избори, пак ще
Коментари Харесай

Румен Христов: Може да има нови предсрочни избори


Винаги може да отидем на предварителни парламентарни избори, отново ще сме първа политическа мощ и няма да е елементарно сформиране на ново държавно управление. Основният въпрос, на който се търси отговор е дали държавното управление може да извърши дилемите и дали може да работи по-добре. Това съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов пред БиТиВи.

Той не знае дали преди ротацията може да има или след ротацията в държавното управление.

Румен Христов акцентира, че ГЕРБ-СДС няма да поддържат против държавното управление в региона на сигурността и защитата.
 Делян Пеевски влиза в ротацията? В ПП/ДБ не изключват този вид
Делян Пеевски влиза в ротацията? В ПП/ДБ не изключват този вид

Стоян Михалев: Ролята на Пеевски като балансьор на сглобката е нужна

Анализите ни сочат, че има браншове, където политиките са зациклили и доста от министрите са анонимници. Не сме безсилни, само че сме овластени - поддържаме държавното управление, имаме отговорността да стоим зад него, само че и ние поносим вреди, разяснява Христов, който по този начин и не сподели към кои министри и министерства ГЕРБ-СДС не са удовлетворени и имат забележки.

Той дефинира резултатите на ГЕРБ на локалните избори като положителни. Безспорно сме първа политическа мощ и на възможни предварителни парламентарни избори, сигурен е Христов, който въпреки всичко поздрави ПП-ДБ за от претендента им за кмет на София.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР