„Винаги когато съм гледал предавания като „Игри на волята: България“,

...
„Винаги когато съм гледал предавания като „Игри на волята: България“,
Коментари Харесай

Победителят от "Игри на волята" разкри как ще изхарчи 100-те бона

„ Винаги когато съм гледал излъчвания като „ Игри на волята: България “, съм си казвал: „ Сега в случай че вляза аз в играта, по този начин ли ще подходя? Ще съумея ли да надвивам и да ходя напред? “

Това съобщи в ефира на Нова телевизия спечелилият от втория сезон на риалитито Милен.

Тази година имах шанса да съумея да наместя и персоналните си задължения и професионалните, тъй че да аплайвам и да видя какво ще стане. Беше огромно предизвикателство от състезателен аспект.

През последните години нямам опция да се състезавам както в ученическите години – с футбол, с лека атлетика и по тази причина в игрите си припомних тръпка, която ми липсваше. Радвам се, че се състезавах с положителни спортисти и готови спортисти.

Това ми донесе тръпка, страсти и зареждане. Има хора, които носят спортния дух в себе си, има и такива, които избират по-спокойна атмосфера. Аз съм играч от дете, само че полезностите, които би трябвало да имаш в себе си, с цел да продължаваш напред и упоритостта идват от възпитанието. “

„ Работата ми е такава, че връзката е доста интензивна и през последните години не е имало миг, в който да се откъсна изцяло от работната атмосфера.

Дори за седмица две да се отделя от работа, не преставам да проследявам планове, задължения.

„ Игри на волята: България “ беше неповторима опция да се откъсна тотално от външния свят. Да прекъсна всевъзможни интернет връзки, мейли, позвънявания. Беше ми забавно по какъв начин ще ми влияе това.

Оказа се доста прелестно. Има едно успокоение, не мислиш за безусловно нищо. Знаеш, че в идващите няколко месеца, в случай че си късметлия и се класираш напред, ще имаш цялостно успокоение. За мен беше доста прелестно. “

„ Ако имах някакви терзания, когато влизах в игрите, бяха две неща – едното беше гладът, а другото неналичието на околните ми хора.

Със брачната половинка ми сме си разделили ежедневните задания и в един миг, когато кажеш, че ще отсъстваш за няколко месеца, би трябвало да си обезпечил добра организация, тъй че другият човек да се оправи със своите задължения.

Особено тази година с COVID-19, рецесията и всички около нея е предизвикателство чисто от фамилна позиция. Някой да съумява да поддържа всичко у дома. Наградата от надпреварата е запас, който би трябвало да се влага рационално.

Обмислям покупка на жилище или подкрепяне на такава покупка. Адреналинът от надпреварата ще ми липсва. Преживях доста приятни страсти “, споделя Милен.

За лекарската специалност

„ От дребен харесвах химията и биологията и да се развия в областта на медицината беше най-логичният свършек на този мой интерес. Медицината отваря доста благоприятни условия и носи доста задоволство.

Възможността да помагаш на хората ти носи благополучие и пред мен не е стояла огромна алтернатива към каква професионална сфера да се насоча. Любовта към спорта ме насочи към ортопедията. “

Понастоящем Милен работи в сфера, обвързвана с клинични изпитвания

„ Те съставляват развой на проучване на нови молекули, на нови лекарства, които се опитваме да създадем, тъй че да са по-добри и по-безопасни.

Това е строго контролиран развой и преди да пуснем каквато и да било молекула или ново лекарство на пазара би трябвало да получим утвърждение от най-големите регулатори в света – от FDA в Съединени американски щати, от ЕМА в Европа.

Съответно те да са сигурни, че безусловно всичко, което отива на пазара е безвредно и по-надеждно от това, което имаме сега. Изисква се да създадем изследвания върху тези молекули, с цел да потвърдим, че са ефикасни и се коства да се влага в тях.

Обикновено утвърждението на едно ново лекарство може да отнеме 5-6 или 10 години според от мащаба и защо е предопределено. Самият факт, че към този момент за към една година има утвърдена ваксина против COVID-19 е индикативен за това какъв запас и сила се влага в това да се откри решение за този проблем.

Оптимист съм и считам, че рисковете с използването на такава ваксина са доста по-малки от евентуален риск от изкарване на болестта. Така че дано всеки направи осведомен избор дали това е най-хубавото за него. Да има свободата да реши, само че и да живее с следствията от избора си. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР