Винаги казвам това, което мисля. Те не са страхливи, а

...
Винаги казвам това, което мисля. Те не са страхливи, а
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Повече от 2/3 от медицинския персонал не е ваксиниран, а онлайн обучението е катастрофа

" Винаги споделям това, което мисля. Те не са страхливи, а дължат постовете си и своите на страха на хората, които се опасяват да не изгубят работата и препитанието си ". Така аргументира водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов първото си послание към депутатите от парламентарната естрада.

Костадин Костадинов разяснява пред Българска национална телевизия и заведеното против него дело за всяване на суматоха и ужас. Заяви, че още в петък е внесъл в деловодството на Народно събрание искане за отвод от имунитета си, с цел да може да отиде в съда и да се отбрани.

" Това, което споделих тогава е, че с въвеждането на изключително състояние няма да се реши казусът с вирусната зараза, а че с сходни дейности българското държавно управление основава суматоха и неуравновесеност. това, което приканих аз, беше да не се поддаваме на суматоха и неуравновесеност. Вируси е имало и постоянно ще има и няма потребност да се затварят цели страни по тази причина, че се е появила следващата грипна зараза ", съобщи той.

Едно от първите неща, което би трябвало да се направи, е да се отстрани комерсиалният статут на лечебните заведения, добави водачът на " Възраждане ". По думите му повече от 2/3 от медицинския личен състав не е имунизиран, а онлайн образованието е злополука.

" И мен ме е боязън. Страх ме е за това, че моите деца не получават положително и качествено обучение и това е нещо, което кара и стотици хиляди родители също да се опасяват. Защото се вършат опити, харчат се 13 млн. лева за проби, от които стана ясно, че първо има единствено 5 позитивни, след това станаха 10 или 13 и след това информацията спря да излиза ", сподели Костадинов.

Според него има ваксини, които към този момент са потвърдени - против грип и пневмония, а тези против COVID-19 не дават гаранция за предотвратяване от заболяването.

Костадинов съобщи, че още първоначално " Възраждане " са изразили подготвеност да договарят с всички партии, само че това, по думите му, " няма да предотврати парцелирането на страната от четворната коалиция ".

" Единственото позитивно, което мога да кажа, е за фигурата на вътрешния министър, тъй като Бойко Рашков потвърди не един път, а два пъти, че може да се смачка проведената престъпност, когато става въпрос за пазаруване и пласиране на гласове. Благодарение на него значително се получиха тези резултати на изборите ", сподели Костадинов.

Приоритетите на " Възраждане " са оправянето с демографската злополука, здравния апокалипсис и просветителната злополука.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР