"Винаги излизам с настроение за победа и това е съвсем

...
"Винаги излизам с настроение за победа и това е съвсем
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Моята работа е да вдъхна увереност на играчите

"Винаги излизам с въодушевление за победа и това е напълно обикновено. Ботев Пловдив е добър тим, играят добре и в случай че би трябвало да бъда почтен, в първия дуел ги намерихме малко не добре проведени. Сега, след успехите против ЦСКА, имат самочувствие. Имат и единици, които могат да решат мач. Като Неделев, който самичък може да дава разликата сред тимовете. Ние обаче нямаме избор и в случай че желаеме да излезем от обстановката, в която се намираме, би трябвало да спечелим. Колектив и тим се прави единствено с победи ", съобщи старши треньорът на Левски Георги Тодоров.

Ботев Пловдив натрупа самочувствие с успехите против ЦСКА, а също така "канарчетата " имат характерности, които могат да решат всеки мач, съобщи новият старши треньор Георги Тодоров преди гостуването на Левски в Коматево. Той добави, че "сините " ще излязат от сложното състояние единствено с победи и първата от тях би трябвало да бъде извоювана този уикенд.

"За есенния мач имахме Обертан, Гомес, бяхме по-организирани в отбрана. Деян има един мач за година и повече, Нуно Рейш не е централен бранител. Има много проблеми и би трябвало да проявим темперамент в дуела, който ни следва ", продължи Георги Тодоров.

"Бях неудовлетворен от първата подготовка, само че през цялата седмица футболистите се стараеха. Променихме малко заниманията и в този момент са по-интензивни. Има някакво въодушевление, за разлика от първата подготовка. Един квадрат промени и настроението, и желанието за работа, тъй че в някои случаи напълно дребно нещо може да помогне. Победата ще върне увереността и спокойствието, тъй като има насъбрано напрежение в тима. Но единствено футболистите могат да го създадат, няма различен ", сподели още той.

"Имаше много спекулации към треньорския пост и това няма по какъв начин да не се отрази на футболистите. Същото беше и по времето на Люпко Петрович, от който съм научил доста. Отборът беше преди всичко, а го сменяха всяка седмица. Това няма по какъв начин да не се отрази на футболистите. Моята работа е да им вдъхна убеденост, успокоение и самочувствие. За една седмица друго не мога да направя ", добави Тодоров.

"Минаха много юноши през тима, а с един млад футболист би трябвало да се чака и внимава. За страдание, на първата неточност ги приключваха. Сега линията в клуба е за младите футболисти и това е добре за тях, само че също по този начин е отговорност. Те освен би трябвало да си извоюват местата, само че и да продължат тази линия. Ако няма резултати и в случай че тимът не играе добре, обикновено е хората, които обезпечават клуба, да трансформират линията. Аз персонално се веселя, тъй като с даването на опция на младите се улеснява и работата в школата. В последните години са малко искащите, които желаят да дойдат в огромните възрасти, тъй като нямаме втори тим и не се даваше опция на юношите да играят ", съобщи Тодоров.

"Хубаво е, че шестима от школата ще бъдат в главния състав на Левски. Но и в треньорския екип би трябвало да има представители от школата. Сега всички са от там и са минали през Левски. Димитър Телкийски е поканен от Георги Дерменджиев и имаше предпочитание да напусне, тъй като по този начин е правилно, само че аз го викнах назад. Той стартира първите си стъпки с мен и знам, че има капацитета да стане добър треньор. Останаха доста малко като него - точни и честни ", приключи той.

От състава на Левски за мача с Ботев, плануван за 4-и май от 20 часа в Коматево, отпадат Серджиу Буш, Седрик Унтонджи и Еркебулан Сейдахмет.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР