Винаги иновативни и крачка напред пред очакванията на клиентите е

...
Винаги иновативни и крачка напред пред очакванията на клиентите е
Коментари Харесай

Гергана Петришка, партньор и председател на Борда на директорите на АXION GROUP

„ Винаги новаторски и крачка напред пред упованията на клиентите е нашата философия за напредък и развиване “, споделя Гергана Петришка. Тя е сътрудник и ръководител на Борда на шефовете на единствената по рода си холдингова конструкция за ръководство и консолидирана поддръжка на активи у нас –

 

Високата добавена стойност, на която отдават най-голямо значение в компанията, са фирмената просвета и корпоративният морал. Това са полезностите, които се предават по натурален път в работната среда и подсигуряват „ престол “ за тези, които се трудят същински, споделя Гергана.

Нейната съществена роля сега е с фокус основно върху връзката с клиенти и организирането на повсеместен развой за реализиране на услугите на холдинга посредством лична ЕРП платформа и система – AXION 360. „ Не спестяваме от вложения в софтуерното развиване на фирмите ни. Реинвестираме облагата най-много в рационализиране на услугите, с цел да осигурим по този метод и конкурентни преимущества на нашите клиенти. Така това, което вършим, е неповторимо освен във връзка с ценовите равнища, само че и като качество, което превъзхожда упованията на клиентите ни “, изяснява тя. Защото „ за нас е висока чест да партнираме в корпоративната потребителска среда на спечелилите “.

Каузата, която сплотява

Обучението на фрагменти е другата стратегическа инвестиция на AXION GROUP. „ Нашият екип се образова непрестанно, тъй като времената са мощно турбулентни, а това изисква акомодацията за бъдещето да стартира още през днешния ден “, споделя Гергана. А идеята, която сплотява целия екип, е „ да пестим време, старания и запаси на нашите клиенти “.

Офис културата „ ние “

Най-високата цел, която фирмите от холдинга отстояват всеки ден, е да дават неповторими услуги на налични цени, да основават посредством лично ноу-хау среда за изолираност (privacy), бистрота, сигурност и сигурност на клиентите на предлаганите от тях услуги. Как се реализира това? С ноу-хау и във формулата на офис културата в AXION GROUP, която гласи: „ Ние го можем. Ние действаме непрекъснато. Ние осигуряваме доверието “.

„ Лоялност, уместност и отговорност са отличителните черти, на които най-вече държим и постановяваме във фирмената ни просвета. Това са трите ключа към това, което е най-ценно за нас – клиентите, сътрудниците и нашият екип “, обобщава Гергана.

Конкурентни сили

Дефиницията ѝ за сполучливия бизнес модел на AXION GROUP е комбинацията от: безрезервност, меродавен надзор на качество посредством ЕРП платформа и система, минимизиране до 0% на подизпълнители, корпоративна легитимност през сертифицирани и лицензирани услуги и всичко това при най-хубави ценови условия на пазара. „ В нашия бранш на този стадий ни липсва равносилен корпоративен „ противник “. Това ни активизира непрекъснато да се конкурираме със себе си “, има вяра Гергана Петришка.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР