Винаги има вероятност да се завърна в ЦСКА, но това

...
Винаги има вероятност да се завърна в ЦСКА, но това
Коментари Харесай

Стойчо каза какво трябва да направят Левски и ЦСКА-София, за да се борят с Лудогорец

Винаги има възможност да се завърна в ЦСКА, само че това в този момент не стои на дневен ред. Това съобщи пред Канал 3 Стойчо Младенов. Специалистът се завърна в България откакто бе определен за треньор номер едно в Казахстан за миналия сезон и е подписал нов контракт с сегашния му клуб Кайсар.

" Вероятност постоянно има да се завърна в ЦСКА, само че дано в този момент не разясняваме тази тематика. ЦСКА си има треньор и управление, което взима значимите решения. Ще продължа работата си в Кайсар. Има единодушие сред мен и управлението и това ме накара да възобновя контракта си там” съобщи Младенов.

Стойчо Младенов разкри по какъв начин съгласно него ЦСКА-София и Левски могат да се преборят с Лудогорец.

„ Следя развиването на българския футбол, макар че такова има единствено при Лудогорец. При другите клубове няма. Има някакви първи проблясъци в Левски, някакво възстановяване. Знам какъв брой е мъчно без пари да се взимат футболисти, а Лудогорец имат финансовата непоклатимост да купуват подготвени, готови футболисти. Това би трябвало да се прави от водещите тимове като ЦСКА и Левски, с цел да се борят с Лудогорец”. efbet Лига 16 кръг, събота 9 ноември  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР