Винаги има изключения от правилото, но все пак астролозите са

...
Винаги има изключения от правилото, но все пак астролозите са
Коментари Харесай

Кои са най-верните жени според зодиака? Вижте класацията на астролозите

Винаги има изключения от правилото, само че въпреки всичко астролозите са създали една любопитна ранглиста – кои са най-верните дами в зодиака? Вижте класацията на сп. Elle, пък може да ви помогне при избора на сътрудник. И да разберете дали дамата, в която сте влюбен дава отговор на критериите ви или пък е измежду изключенията.

Овен – 5 от 10
Жената Овен избира мъжа до себе си, само че постоянно стартира романи от интерес. Ако някой я хареса, тогава е забавно за нея, с цел да разбере какво. Бракът в тази обстановка не е спънка, уви. Така че мъже – бъдете подготвени да бъдете сложени в не толкоз приятни обстановки, в които да се чудите дали този интерес към различен мъж ще се окаже дългогодишен.

Стрелец – 6 от 10
Стрелците обичат без ограничаване, само че би трябвало да е занимателно. И тук не става въпрос за наклонност към изменничество. Избират сами мъжете си, а в случай че ги обича – тя ще остане. А в случай че не –напуска или се трансформира. В последния случай е безсмислено да оставате с нея. Тя ще е привързана към вас единствено в случай че желае.

Риби – 6 от 10
Рибите обичат с цялата си мощ, раздават се изцяло, даже губят мозъка си. И в случай че обичаният се обади, такава жена ще стане и ще го последва. Нищо, че брачният партньор ѝ е до нея. Да, Рибите могат да вършат всичко от обич и мъчно ще се извинят. Не тъй като са неприятни, а тъй като откровено не схващат по какъв начин човек може да се извинява поради обич?

Везни – 8 от 10
За тези дами нормално споделят, че са като магнит. Привличат към себе си другия пол и е извънредно мъчно да се опълчват на това. Освен това Везните обичат да държат отдалеченост, което още повече разпалва вниманието на мъжете. Не е чудно, че персоналният живот на Везните постоянно тече бурно и такива дами се омъжват повече от един път.

Скорпион – 8 от 10
Страстите, страстите, силата на характера са част от качествата на Скорпионите. И тези дами усещат доста добре кой е подобаващ мъж за тях. Понякога за това се нуждаят единствено от една среща. Ако бъде изработен изборът, дамата Скорпион ще реализира своята цел и нищо не може да промени това. Те рядко могат да си признаят, че са създали неверен избор, даже са подготвени да живеят с последствията от това. Защото е под достолепието на един Скорпион. Така че сътрудникът на жена от тази зодия може да бъде спокоен – хванала ви е в нейната мрежа и няма да ви напусне.

Козирог – 8 от 10
Козирогът няма да бърза да провежда персоналния си живот. Жените от този знак не се интересуват от хорското мнение във връзка с любовта и изрази от сорта „ времето лети “ не ги впечатляват. Ето за какво, в търсене на половинката си те са способни да отделят дълго време за изследване. И когато търсенето е короновано с триумф се отпускат. И надали такава жена ще направи изпитание да кръшне, без значение от дадена опция. Тя не гледа встрани, няма греховни намерения. Съпругът е открит? Намерен и баста!

Водолей – 8 от 10
Странната природа на дамите от този знак изненадва освен другите, а и самите тях. Спокойни, занимателни, доста мобилни, Водолеите елементарно се вписват във всяко премеждие, в случай че е искрено непристойно. Водолеите са инфектирани с идеализъм, имат свои лични хрумвания за любовта и единствения човек и не са подготвени да се откажат от идеализирания облик, даже в случай че в действителния живот не го срещат. При дамите Водолеи не е нещо нетипично да имат повече от един брак, само че не са склонни към изменничество.

Рак – 8 от 10
Жената Рак е съвсем идеалната половинка. Винаги е мечтала за семейство, за брачен партньор и деца. И тези фантазии не са резултат от стандарти, които са ѝ набивали в главата – не, това е нейното персонално предпочитание, нейната природа. Следователно, откакто се омъжи дамата Рак ще остане вярна до края. Друг въпрос е дали един мъж не може да я разочарова. И в случай че това се случи си потегля незабавно. Тя няма да се промени и рядко е склонна на взаимни отстъпки.

Лъв – 8 от 10
Жената Лъв мисли с главата си и желае всичко най-хубаво. Тя съвършено схваща разликата сред обич, брак и секс. Ако откри мъж, който да й даде всичко това – съвършено. Ако не е допустимо, ще го търси част по част. И мъчно би се трансформирала. Но рядко мамят колегата си, просто не обичат лъжите.

Телец – 9 от 10
Има Деви, има и диви, Иначе казано дамите Телец. Те са красиви, любвеобилни, само че и доста консервативни. Телецът се придържа към правилата на желязото, измежду които – „ не признават измяна “. И изискват тези правила да се съблюдават и от колегата. Те не могат да бъдат уловени в изменничество, в действителност такива догатки са обидни за тях.

Близнаци – 9 от 10
Ето един съвсем идеален знак за брачна половинка, в това число във връзка с честност. Близнаците са доста женствени и в това време доста интелигентни, точни и рационални. И не се заблуждавайте от лекотата, с която те споделят с всеки мъж – това не значи безусловно нищо. Тази жена ви обича и ще ви бъде вярна, всички останали представители на по-силния пол за нея не са нищо повече от един декор.

Дева – 9.5 от 10
Търсите блян за жена? Ако е Дева – намерили сте я. Всъщност дамите Дева съчетават най-хубавите качества, нужни за брака. Нежност и здрав разсъдък, половост и самообладание, комизъм и всекидневен прагматизъм. И преданост, несъмнено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР