Винаги и във всяка връзка почти единият е мъничко по-влюбен

...
Винаги и във всяка връзка почти единият е мъничко по-влюбен
Коментари Харесай

Любов ли?! Анелия влюбена до уши в Захаринов, а на него му е все едно! (Вижте с очите си как се държи с нея - СНИМКИ)

Винаги и във всяка връзка съвсем единият е мъничко по-влюбен от другия, най-малко по този начин разправят хората от време оно. Малцина са щастливците, които се обичат по равно като измежду тях, за жал, не спадат Анелия и Любомир Захаринов. Двамата са дружно към този момент много време, а самата певица описа обществено за връзката им в ефар.

Бизнесменът е бил фамилен и има две деца от предходната си жена, както Анелия се радва на дъщеря си Ивон от Коко Динев. Затова и по думите й, двамата не мислили за общи наследници, а просто желали да си живеят и да се радват на възприятията си.

Ами, почтено казано, доста странни са тези усеща, еле от страна на Захаринов. Това разясниха и близки до Анелия, а и елементарни консуматори в нета при типа на най-прясната им фотография. Двамата са на отмора и са седнали в китно ресторантче, само че не това е акцентът...

Прелюбопитен е езикът на тялото, който приказва доста, да не кажем всичко. Както виждате, Анелия е награбила крепко възлюбения си и го гледа с влажни очи на обичаща кошута, до момента в който той... Той седи като " бастун ", държи си ръцете в скута и хабер си няма даже да отвърне на ласките й.

" От аероплан е ясно, че на този мъж му е през... джоба. Да, харесва си я Нелката, само че въобще не е същински предан на обич и прочие. Просто са дружно, по този начин му отърва към този момент. Лошото е, че тя го гледа като знамение неземно и нека това не й изяде главата ", разясняват източници.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР