Винаги е забавно, когато в риалити шоу участниците започнат да

...
Винаги е забавно, когато в риалити шоу участниците започнат да
Коментари Харесай

Бомба със закъснител! В "Къщата на инфлуенсърите" скандалът е близо, ето кои са в окото на бурята

Винаги е занимателно, когато в риалити шоу участниците стартират да се карат за битови проблеми. Е, занимателно е за нас, на тях надали им е. Точно това гледаме в последния епизод на " Къщата на инфлуенсърите ", където абсурдът към този момент витае във въздуха. 

Причината за това са две жизненоважни артикули, които изчезват безследно от рафта в кухнята - кафето и шоколада. Заподозрените са Николас и Йоанна, като първият даже не отхвърля за кафето (за разлика от Йоанна, която беше показана по какъв начин си взима обилно от какаовия десерт). 

Виж още: Топ изцепките на най-самовлюбената плеймейтка Нора Недкова: " Аз съм българската Дженифър Лопес "  

Впечатление прави Ваня, която на четири очи с продукцията в спонтанната Изповедалня, беше много заканителна към нарушителите на " реда ", които пият по няколко кафета дневно. Звездата от " Игри на волята " пред останалите участници не просто сподели омекотен звук, а даже неглижира " казуса ", от който беше другояче много възмутна.

Иначе участниците се срещнаха с астролози. От диалога стана ясно, че Крис Ненков ще стане нахално богат, само че... след 62-рата си годишнина. На Николас пък му куцало в любовта, а Тинко и гаджето му били много ревностни. Йоанна беше избрана като добър търговец, а Виктория Капитонова може скоро да има деца.

Виж още: Криндж и телеса: ХайсТ Котарачето с дебют в чалгата, мята дупе в скандално видео

Що се отнася до Стела и Сандев, звездите май-май ги разминават в бъдещето им. За Сандев бе предсказано да срещне полова жена, занимаваща се с компютри, а Стела си призна, че " има някой " и по тази причина всичките ѝ планети били в пети дом.

Изображение: https://www.instagram.com/vanessaseemoreoriginal/
https://www.instagram.com/yoanna_petrova94/
https://www.instagram.com/nnicoleas.backup/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР