Винаги е важно да има бюджет и винаги е важно

...
Винаги е важно да има бюджет и винаги е важно
Коментари Харесай

Владислав Панев: По кулоарите се говори, че Стефан Янев ще получи третия мандат

" Винаги е значимо да има бюджет и постоянно е значимо да пазим фискалната стойност на страната. От енергийните обезщетения видяхме, че помощи ще получат компании, които осъществят стотици милиони облага ", заяви депутатът Владислав Панев от " Демократична България " в ефира на Bulgaria ON AIR.

" Въпреки че ние призоваваме служебния кабинет да внесе проектобюджет за идната година, изцяло разбирам финансовият министър за какво не го прави. Когато нямаш ясно парламентарно болшинство, предизборната конкуренция по разходи ще докара до такава степен, че бюджетът ще бъде продънен и няма изобщо да наподобява на този, който е импортиран от Министерския съвет ", добави още той.

Според него главният проблем с Еврозоната сега е инфлацията, а не бюджетният недостиг, тъй като тази година дефицитът ще бъде в рамки.

" По коридорите се приказва, че господин Стефан Янев евентуално ще получи третия мандат. В кабинет, който раздава пари от балкона, не мисля, че там ни е мястото ", показа депутатът.

" Демократична България " биха се отнесли извънредно отговорно, в случай че получат третия мандат, само че не имат вяра, че президентът ще им го връчи``, изясни Панев.

" Ясно е, доста е мъчно да се излъчи добър кабинет в това Народно заседание, по тази причина господин Христо Иванов е споделил, че ще избираме сред няколко неприятни разновидността ", безапелационен беше той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР