Винаги е удоволствие човек да гледа Моника Белучи на голям

...
Винаги е удоволствие човек да гледа Моника Белучи на голям
Коментари Харесай

Как се хваща Паяк в мрежата на Моника Белучи

Винаги е наслаждение човек да гледа Моника Белучи на огромен екран, изключително поради обстоятелството, че през последните години италианската актриса не взе участие в доста филми. Затова и считаме да не пропущаме един от последните ѝ " Паяк в мрежата ".

Една ненадейно зародила обич и последвалите куп непредвидени обстановки

" Един дъждовен ден в Ню Йорк " на Уди Алън идва на Киномания

Филмът е копродукция сред Белгия, Холандия и Израел. Режисьор е Еран Риклис, а с изключение на Моника Белучи, вземат участие още познати имена като Бен Кингсли и Итай Тиран.

С деяние, разрастващо се в днешна Европа и въодушевен от същински събития, " Паяк в мрежата " наблюдава историята на в миналото възхвалявания скришен сътрудник Адерет (Бен Кингсли), който обаче към този момент не може да се показва на нужното равнище. Шефовете му, недоволни от методите му на работа, се пробват да го изкарат от играта. Пред тайния сътрудник обаче се открива прелестна опция за финално отмъщение посредством задача под прикритие.
 Снимка 449682

Той открива диря в договорка за продажба на химически оръжия на диктаторски режим от Средния Изток, само че Мосад изпращат по петите му младия сътрудник Даниел (Итай Тиран). Вместо да се концентрира върху задачите си, Адерет обаче се разсейва, запленен от съблазнителната си цел в лицето на красивата Анджела (Моника Белучи).

" Паяк в мрежата " е с прожекции на 23 ноември от 20:30 ч. в Люмиер Лидл, на 26 ноември от 18:45 ч. в Кино G-8 и на 27 ноември от 19:45 в Euro Cinema.

Как наподобява физиката на тъгата

Романът на Георги Господинов на късометражен филм на Киномания
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР