Винаги е подходящото време да помогнем на нуждаещите се. И

...
Винаги е подходящото време да помогнем на нуждаещите се. И
Коментари Харесай

Вълшебна Коледа и за бездомните животни

Винаги е подобаващото време да помогнем на нуждаещите се. И въпреки всичко Коледа е специфична. Няма по-добро време за даряване и вяра. И това включва съвсем всичко, както и кучетата и котките в приюти за бездомни животни.

Всичко, което желаят изоставените животинки, е топъл дом и семейство, което ще ги обича, само че тази Коледа това предпочитание се сбъдна единствено на дребен брой от тях. На множеството други до осиновяването, за което мечтаят, всичко, което можем да дадем, е проблясък на вяра и - храна.

Затова в интервала преди коледните празници магазини MAXI PET в София и Варна проведоха благотворителна акция " Коледа е и за тях ", където клиентите, посетили MAXI PET за коледно извършване на покупки, имаха опция да дарят храна на локални приюти за кучета и котки, а MAXI PET бяха щастливи да прибавят още толкоз храна към всяко подаяние, и по този метод да удвоят събраното количество!

Така безусловно всяко подаяние, даже и най-малкото, имаше още по-голяма стойност - и още по-голяма тежест. Събра се общо 1 звук храна от клиентите на MAXI PET, а веригата зоомагазини от своя страна прибавиха още толкоз!
 Снимка 558820

Така за втора поредна година коледния дух съумя да завладее всички, обичащи животните и посредством акцията на MAXI PET да обезпечи издръжка за кучетата и котки в приюти, които чакат да намерят своя дом и семейство. MAXI PET сподели, че е част от доста фамилии, които обичат животните и с доста възторг предизвиква хуманното отношение към домашните любимци и виновната им благосъстоятелност.

" Изключително признателни сме на MAXI PET и всички техни клиенти за тяхната прелестна и благородна коледна самодейност. Животинките в нашия подслон ще се радват извънредно доста на голямото подаяние ", написаха от PAW - Pazardjik Animal Welfare.

Цялата храна, събрана от акцията като взаимно подаяние от клиенти и MAXI PET, беше доставена в това празнично време непосредствено в лапичките на кучета и котки, които честваха Коледа в приюта.

Подаръците бяха повече от добре пристигнали, защото двата приюта се грижат всеки ден за стотици изоставени животни и поставят големи старания, с цел да намерят домове за допустимо най-вече от тях. MAXI PET мощно ги поддържа в това, освен с тази специфична празнична акция и дарения, само че и като предизвиква с дарове всяко самостоятелно осиновяване.

Собствениците на приютите в Пазарджик и Варна изрекоха откровената си признателност към MAXI PET и всички техни клиенти, които посетиха един от магазините на веригата (София - Младост 4 и Варна - Ритейл Парк) и подариха за храната на животните в приютите.

Заедно продължаваме да оказваме помощ да създадем света по-красиво място за колкото се може повече домашни любимци. И най-малкото положително дело има огромна стойност и огромно значение. Любимците ни знаят за какво.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР