Винаги е интересно да разбереш какво може да разкаже зодията

...
Винаги е интересно да разбереш какво може да разкаже зодията
Коментари Харесай

Пиянски хороскоп: как се държат зодиите, когато се напият

 пиян-мъж-спи

Винаги е забавно да схванеш какво може да опише зодията за характера на човек. А още по-занимателно е да наблюдаваш по какъв начин поддържат връзка другите знаци един с различен в разнообразни обстановки.

На всички е известно, че алкохолът работи на хората по друг метод. Някои стават неудържими бърборковци, други изпадат в меланхолия, трети стартират да танцуват.

Ето по какъв начин се държат знаците на зодиака, когато се напият:

Овен

Намирайки се в прелестно разположение на духа, пияният Овен ще минава от един посетител на различен, с цел да се увери, че всички са си налели, че на всички им е толкоз хубаво като на него.

Ако към момента не сте задоволително пияни, можете да разчитате на Овена, който, в случай че би трябвало, ще изтича за още една бутилка, с цел да ви докара до нужното положение.

Ако опиянението ви води до потиснатост, търсете Овена, който ще разсее вашата горест.

Телец

Телецът е скалата, на която може да се опрете във всяко положение. Ако ви е необходим правилен приятел, който постоянно ще бъде нащрек, когато към този момент мъчно се държите на краката си, повикайте Телеца.

Само че бъдете деликатни! Ако Телецът е пиян повечко, той става по-инатлив от всеки овен.

Най-лошата концепция е да влезете в спор с пияния Телец, тъй като бик със зачервени очи не е най-приятната панорама.

Близнаци

Близнаци – това не е един събутилник, а напряко няколко. А да пиеш с някого, чието държание се мени поради най-малкия мотив, не е лесна задача.

По-добре се разберете авансово какво ще вършиме и кого още ще викнете със себе си.

Бъдете деликатни, когато пиете с Близнаци, защото те рядко остават на едно място. Току-що сте ги видели да се въргалят в ъгъла, а в идната секунда към този момент са изчезнали.

Рак

Пияният рак е тежък случай, защото той може да изпадне в такова отчаяние, че да почне да плаче и да се оплаква от ориста.

Ракът самичък по себе си е прочувствено създание, а в случай че се напие, то напълно губи последните си останки хладнокръвие. Той може да се радостни до пристъп, а след някое време да стартира да крещи на бармана.

Лъв

Всички знаят, че след няколко чашки хората си развързват езика.

Така че, до момента в който алкохолът се излива като река, устата на Лъва не се затваря. Няма смисъл да го карате да резервира мнението си за себе си, без значение до каква степен то е подходящо.

Впрочем, не ви съветваме да поставяте Лъва на мястото му, защото Негово величество не търпи похищенията върху неговата персона и ще се държи като разгневен тигър.

Дева

Девата може да я откриете да седи в ъгъла на бара и умерено да пие чаша вино или бира след тежък работен ден.

Те не са най-веселите събутилници, защото постоянно остават самите себе си, без да се вливат в тълпата.

Забравете за евтините локали, защото Девата е безгрижник до мозъка на костите си. Ако ви е необходим „ първокачествен “ пир, се обърнете към Девата.

Везни

Везните са може би най-хубавата компания за това, с цел да се наквасите. Това са безгрижни деца, които просто желаят всичко да им е наред.

Те умеят да пазят равновесие, а това е значимо, когато забождате лице в салатата. Ако някъде се заформи пердах повикайте Везните, с цел да разрешат обстановката.

Скорпион

Налейте текила на Скорпиона и се пригответе да слушате. Пияни, Скорпионите стават необикновено остроумни и саркастични.

Те или си потеглят най-рано от всички, или пият с вас до край и държат като последните самураи. Но тъй като Скорпиона постоянно крие своите страсти, не се надявайте, че той, натрясквайки се до козирката, ще се разплаче посред бара.

Стрелец

Внимавайте, когато купонясвате със Стрелеца, тъй като тази зодия има изострен език.

Те стават доста безгрижни, когато се напият, поради което могат с лекост да влязат в препирня с другите.

За благополучие, с всяка чашка Стрелеца става все по-добър и палав и по тази причина инцидентно може да направи доста нелепости.

Козирог

Козирозите са събутилници-хамелеони, които могат да се приспособяват във всяка обстановка, в която се окажат.

Те просто желаят да разхлабен, без значение с кого, къде и по кое време. Всичко, което ги вълнува, е по какъв начин могат да се отрежат.

Водолей

Водолеите обичат да се майтапят, когато пият.

Тъй като Водолеят е прочут със своята екстравагантност, да пиеш с него е еднакво да отидеш на театър. Те обичат да описват истории и да преувеличават детайлите, въпреки че всички така и така ги слушат.

Водолеят ще се разхожда с камера и ще снима пияните на видео, събирайки компромати за останалите.

Риби

Ако внезапно ви се прииска да пийнете  с другари, Рибите ще са първи в листата, защото са склонни да плуват по течението и да не се съпротивляват.

Когато се напият прекомерно, Рибите претърпяват цялата гама от страсти, по тази причина да се пие с тях е много занимателно прекарване.

Но бъдете деликатни с техните промени в настроението, тъй като една непотребна чашка и могат да възпламенят турбината.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР