Винаги е имало автори, които трябва да се четат и ...

Винаги е имало автори, които трябва да се четат и

Най-надценяваните писатели в световната литература

Винаги е имало създатели, които би трябвало да се четат и които са значими в културно отношение. Тяхната позиция и престиж рядко се оспорва, само че дали в действителност са толкоз изключителни? „ Стар инсайдър ” прави лист на някои от най-надценяваните писатели в историята на литературата.

Дан Браун
Дан Браун е създател на " Ангели и демони ", " Шифърът на Леонардо ", и други романи с основен воин Робърт Лангдън, професор по " символика " в Харвард. Може би ще попитате какво е символика? Тази дисциплинираност просто не съществува. Няколко критици дефинират писането на Браун като " тромаво " и изпълнено с ненужни детайлности. Дори процесът на издание е поднесен с трагичен поврат. „ Ад ” е писан в охраняван бункер.

Джеймс Патерсън
Този създател на бестселъри е разкрил тайната на безпроблемното основаване на „ книги на конвейр ”. Той в действителност не ги написа. Патерсън дава бележките си на редакторите и съавторите си и те правят работата вместо него, като се стремят да издадат бързо допустимо най-вече книги. Досега Патерсън е " написал " повече от 200 книги.

Източник: rozali.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg