Винаги е добре, когато чуваме за диалогичност между отделните собственици

...
Винаги е добре, когато чуваме за диалогичност между отделните собственици
Коментари Харесай

Ubisoft+ идва и за потребителите на PlayStation

Винаги е добре, когато чуваме за диалогичност сред обособените притежатели на платформи. В началото на тази година Ubisoft разгласи, че абонаментната услуга Ubisoft+ идва за потребителите на Xbox. От компанията допълниха тогава, че нямат проекти да създадат това за PlayStation. Но точно това ще се случи, което и беше публично оповестено от компанията през предходната седмица. От Ubisoft не прецизират по кое време тъкмо ще се случи това. Знаем към този момент обаче датата, на която ще се появи за потребителите на PlayStation Plus най-новата услуга на Ubisoft – Ubisoft+ Classics.

„Classics on PlayStation съставлява грижливо подбрана сбирка от известни игри, включващи Assassin’s Creed Valhalla, The Division, For Honor, както и обичани класики, като Child of Light, Far Cry 3 Blood Dragon, Watch Dogs, Werewolves Within и доста други. Каталогът на Ubisoft+ Classics за PlayStation Plus ще започва с 27 заглавия и ще нарасне до 50 до края на 2020“, Ubisoft и показват кои ще са игрите. Каталогът ще е наличен за европейските консуматори на PlayStation Plus Extra и PlayStation Plus Premium от 23.06.2022.

„С Ubisoft+ Classics, ние предоставяме на PlayStation играчите още един метод, посредством който да се забавляват с игрите на Ubisoft на техните конзоли. Това е едвам началото, защото по-късно ще създадем наличен каталога на Ubisoft+ към притежателите на PlayStation конзоли, до момента в който продължаваме да построяваме визията си и осигуряваме играчите с повече благоприятни условия да доближават своите обичани игри, без значение къде се намират“, написа във връзка на самодейността Крис Ърли, старши вицепрезидент в Ubisoft по въпроса с партньорствата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР