Виляреал загуби с 0:1 от Райо Валекано в домакинството си

...
Виляреал загуби с 0:1 от Райо Валекано в домакинството си
Коментари Харесай

Виляреал допусна изненадваща загуба от Райо Валекано

Виляреал загуби с 0:1 от Райо Валекано в семейството си от 19-я кръг на Ла Лига. Единственото попадение бе на Серхио Камейо. След това проваляне Виляреал остава на 5-а позиция с едвам 31 точки, до момента в който Райо е към този момент 7-и с актив от 29 пункта на сметката си.

Още в 4-а минута Йереми Пино от домакините бе оставен самичък пред вратата и трябваше да преодолее единствено вратаря след остроумен пас, само че някак си съумя да прекара топката настрана от дясната греда. В 32-а минута Алекс Баена имаше добра опция, стреляйки от далечно разстояние. Ударът му беше ориентиран към долния десен ъгъл, само че Столе Димитриевски внимаваше и се намеси умерено.

За разлика от първата част, през второто полувреме Райо Валекано бе по-активният тим и сътвори повече рискове. Донякъде разумно се стигна до 70-а минута, когато Серхио Камейо имаше голямо свободно пространство, откакто стигна до акуратен пас в наказателното поле. Той не се поколеба да нанесе страховит удар, който откри долния десен ъгъл.

До края на срещата Виляреал опита да вземе най-малко точка от мача, само че въпреки 11-минутното продължение, Райо Валекано удържа минималния си задатък и завоюва срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР