Виляреал си изкара яда от отпадането от евротурнирите върху Осасуна.

...
Виляреал си изкара яда от отпадането от евротурнирите върху Осасуна.
Коментари Харесай

Виляреал се справи с Осасуна

Виляреал си изкара яда от отпадането от евротурнирите върху Осасуна. “Жълтата подводница ” завоюва с 3:0 като посетител и записа трета победа в последните си четири мача в Ла Лига. Тимът на Кике Сетиен е шести, като изостава на четири точки от петия Бетис.

Осасуна започва добре, само че това се задържа единствено няколко минути. Виляреал пое контрола и държеше топката в огромни интервали. Чукеузе откри резултата в 14-ата минута, а второ попадение на гостите бе анулирано след разглеждане с ВАР. Доминацията на “Жълтата подвоница ” продължи, макар че отборът понижи темпото след почивката.

Осасуна подвигна равнището и стигна до греда и още едно положително състояние. Домакините търсеха равнене, само че това отвори пространства и противникът се възползва. Влезлият като запаса Хосе Луис Моралес се разписа в 85-ата минута и в добавеното време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР